inSystems viert nieuwjaarsdiner

diner

Afgelopen vrijdagavond, 18 januari, heeft inSystems het nieuwe jaar ingeluid met een gezellig en smakelijk diner voor alle medewerkers en partners. Het diner vond plaats in het sfeervolle restaurant ’t Wapen van Bunnik, waar we hebben genoten van een heerlijk samengesteld keuzemenu.

Mooie resultaten en gezelligheid

Het enige ‘formele’ gedeelte van de avond was een korte toespraak door Sandra Schouten, waarin zij terugblikte op het succesvolle jaar 2023, maar bovenal ook gezellig jaar met als hoogtepunt onze trip naar Praag. Zij bedankte iedereen voor hun inzet en betrokkenheid.
Uiteraard keek Sandra ook vooruit naar het jaar 2024, waarin zij veel kansen en uitdagingen ziet voor inSystems. We hebben alle vertrouwen dat ook 2024 weer een mooi en gezellig jaar gaat worden.

Na de toespraak werd er geproost op het nieuwe jaar en op de gezondheid en het geluk van iedereen. Iedereen liet zich vervolgens het diner goed smaken, terwijl ze gezellig bijpraatten met hun collega’s. Het was een geslaagde avond, die de band onderlinge band zeker weer versterkt heeft alsmede de motivatie voor het nieuwe jaar.

inSystems Nieuwjaarsdiner