Technologie

inSystems is gespecialiseerd in een aantal technologiegebieden, en die staan dan ook centraal bij ons. Bij ons vind je geen specialisten in specifieke bedrijfsfuncties of branches, maar consultants die zijn gespecialiseerd in Oracle, Java en/of low-code platformen als OutSystems, Oracle APEX en Oracle Visual Builder (kortweg VBCS).

Dit wil overigens niet zeggen dat onze consultants geen branchekennis hebben, integendeel. De meesten hebben ruime ervaring opgedaan in verschillende branches, bij uiteenlopende bedrijven, en die ervaring nemen ze zeker mee.

Klantbelang

Hoewel genoemde technologiegebieden bij ons centraal staan, blijft het altijd de uitdaging van onze consultants de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. Ons doel is onze opdrachtgevers blij te maken met bruikbare oplossingen; oplossingen die ondersteuning bieden aan de bedrijfsvoering, gerealiseerd binnen vastgestelde tijdslijnen en budget.OutSystems multi-device development Technologie is leuk en onze specialisatie, maar het klantbelang staat voorop.

Specialisatie

Het technologische speelveld is breed, heel breed, en voortdurend in beweging. Het is essentieel dat je als consultant je vakgebied bijhoudt, dat je je voortdurend blijft specialiseren. Open deur, maar wel al te waar: “stilstand is achteruitgang”.

Ontwikkeling

Certificering en continue scholing in je eigen technologiegebied, evenals het bezoeken van seminars en congressen is dan ook vanzelfsprekend bij inSystems (meer hierover op de pagina Ontwikkeling). Wij stellen hiervoor een ruim budget beschikbaar in studiedagen en geld. Daarbij zoeken we medewerkers die ook zelf in hun carrière willen investeren, bijvoorbeeld middels meetup’s met collega’s, ook in eigen tijd, en het uitvoeren van uitdagende opdrachten zelfs als dat soms langere reistijd tot gevolg heeft.

Contact inSystemsGenoemde technologiegebieden en de ruime ontwikkelingsmogelijkheden spreken je wel aan? Dan is dit een mooi moment om eens persoonlijk kennis te maken. Bel of mail met Charles Betman (zijn contactgegevens staan op deze pagina), reageer op een van de vacatures of gebruik onze contact pagina.