Freelancers

inSystems biedt freelance consultants gespecialiseerd in Oracle, Java of OutSystems de mogelijkheid om tegen interessante en transparante voorwaarden uitdagende opdrachten uit te voeren.

Bij het invullen van opdrachten en projecten werkt inSystems niet alleen met eigen consultants en consultants van andere ICT-dienstverleners, ook werken wij regelmatig samen met freelance developers. In de loop der tijd hebben we een netwerk opgebouwd van ervaren en enthousiaste freelancers, consultants die hun vak verstaan en waar we op kunnen bouwen.

ZZP’ers gezocht

Aangezien we door onze klanten en relaties regelmatig gevraagd worden tijdelijk capaciteit te leveren die we op dat moment niet zelf kunnen invullen, blijven we graag in contact komen met freelancers die ook belangstelling hebben om via inSystems interessante opdrachten uit te voeren.

Medium-lance

medium-lanceWerk je nu als freelancer maar de voordelen van aansluiting bij een leuk bedrijf spreken je toch ook wel aan? Dan zou je onze medium-lance regeling, een soort beloningsregeling die vergelijkbaar is met de merknaam Midlance®[1], kunnen overwegen.

Meer informatie over deze interessante regeling kun je vinden op de pagina Medium-lance.

 

Contactformulier

    [1] Midlance® is een geregistreerde merknaam van Redblue IT Professionals