Oracle

Oracle is vanaf het begin een belangrijk onderdeel geweest van onze dienstverlening. Enerzijds betreft dit het ontwikkelen en onderhouden van software applicaties, nu voornamelijk met Oracle PL/SQL en Oracle Application Express (kortweg Oracle APEX), en anderzijds het implementeren en onderhouden van de Oracle infrastructuur met als kernproducten de Oracle database en WebLogic Server.

Application development

Oracle biedt een verscheidenheid aan producten voor applicatieontwikkeling en -onderhoud.Database Development De basis is en blijft de Oracle database met de ontwikkeltaal PL/SQL, meer en meer aangevuld door Oracle APEX. Verder gebruiken we vanuit het verleden de ‘classic’ development stack van Oracle voor het maken en onderhouden van applicaties; denk hierbij aan Oracle Designer, Headstart, Oracle Forms en Reports (de Oracle internet development suite).

Oracle APEX

De Oracle ‘classic’ development stack is al lange tijd op de markt en presteert, daar waar het gebruikt wordt, nog steeds uitstekend. Echter, de ‘houdbaarheidsdatum’ nadert en Oracle speelt hierop in met modernere ontwikkelplatforms. Voorbeelden hiervan, waarvoor inSystems gespecialiseerde consultants in dienst heeft, zijn de low-code tools Oracle Application Express (APEX) en Oracle Visual Builder (VBCS). Klik op de links om meer informatie over deze producten te lezen.

Oracle database & middleware

Databases en application servers zijn belangrijke onderdelen van uw infrastructuur, on premise dan wel in de cloud.Database Cloud Deskundig beheer is noodzakelijk om uw infrastructuur optimaal te laten presteren. Bij inSystems vindt u de ervaren en goed opgeleide specialisten om u hierbij te ondersteunen.

Het fundament van de Oracle technology stack wordt gevormd door de Oracle Database en application server (WebLogic Server). Middels een verscheidenheid aan opties kunnen deze worden aangevuld met extra functionaliteit. Deze diversiteit aan versies en opties garandeert een optimaal flexibele configuratie die precies aansluit bij uw behoeften.

Klik hier voor meer informatie over de dienstverlening van inSystems rond de database & middleware.