1. MongoDB samen met OutSystems

  Blog over het gebruik van een gratis versie van MongoDB samen met OutSystems. Hoe vraag je een gratis versie van MongoDB aan en configureer je MongoDB, om vervolgens de MongoDB demo-applicatie uit de OutSystems Forge te installeren.

  Lees meer »
 2. OutSystems NextStep 2019

  OutSystems NextStep 2019

  Editie 2019 van NextStep , hét OutSystems evenement, was dit jaar écht in Amsterdam. Vorig jaar stond er Amsterdam op de aankondiging, maar het was in Zaandam. Het betrof dit jaar een combi van executive en sales presentaties, alsmede technische tracks. In deze blog een impressie van beide dagen, gebaseerd op de presentaties die ik heb bijgewoond.

  Lees meer »
 3. Meet the Masters 2019

  Meet the masters

  Tijdens Meet the masters, een door Qualogy georganiseerd Oracle congres, 30 oktober jl. ontbrak het niet aan bekende namen. Chris Saxon, Steven Feuerstein, Patrick Barel en Alex Nuijten verzorgden de interessante presentaties. Een korte impressie van deze dag …

  Lees meer »
 4. .NET Core vs .NET Framework

  Choose

  Microsoft lijkt het .NET Core framework meer te promoten dan het traditionele .NET Framework. Is het .NET Framework inmiddels vervangen of moeten we dat als passe beschouwen? Waaruit bestaan de huidige toepassingsmogelijkheden van de verschillende frameworks? Kortom: wanneer en waarvoor gebruik je welk framework?

  Lees meer »