Ontwikkeling

Een open deur, maar voor de IT is het zeker van toepassing: stilstand is achteruitgang. Daarom staat bij ons je persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel.

Persoonlijke ontwikkeling is bij veel organisaties vaak het kind van de rekening, maar niet bij inSystems. We stimuleren onze medewerkers actief om zich verder te ontwikkelen, vragen ze ook om vooral zelf met initiatieven te komen. Persoonlijke ontwikkelingOf het nu het volgen van een opleiding betreft, het uitnodigen van een gastspreker in een kennisgroep of het bezoeken van een seminar, wij stellen daar van onze kant graag de middelen voor beschikbaar.

Gecertificeerde medewerkers

Deze continue focus op verdere ontwikkeling resulteert in een groot aantal gecertificeerde medewerkers op het vlak van Oracle, Java en OutSystems.
Naast het volgen van opleidingen kan aan de persoonlijke ontwikkeling ook invulling worden gegeven door het bezoeken van vakgerichte conferenties of het trainen van persoonlijke vaardigheden.

Kennisdeling & meetups

Het delen van kennis staat bij inSystems hoog in het vaandel. Kennisdeling bij inSystemsOnze medewerkers hebben een passie voor hun vak en komen bij elkaar in meetups om nieuwe technieken en ontwikkelingen te onderzoeken, gastpresentaties bij te wonen of hun ervaring opgedaan in het veld met elkaar te delen. Deelname is op vrijwillige basis en het initiatief ligt bij de medewerkers zelf. inSystems stimuleert en faciliteert dergelijke initiatieven, bijvoorbeeld door het beschikbaar stellen van tijd en middelen.

Contact inSystemsJe bent het met ons eens dat je in jezelf moet blijven investeren? En het delen van kennis met je collega’s spreekt je aan? Dan moet je beslist met ons kennismaken. Bel of mail met Charles Betman (zijn contactgegevens staan op deze pagina), reageer op een van de vacatures of gebruik onze contact pagina.