Ontwikkeling

Een open deur, maar voor de IT is het zeker van toepassing: stilstand is achteruitgang. Daarom staat bij ons je persoonlijke ontwikkeling hoog in het vaandel.

Ruim opleidingsbudget

Persoonlijke ontwikkeling is bij veel organisaties vaak het kind van de rekening maar niet bij inSystems. We stimuleren onze medewerkers actief om zich verder te ontwikkelen, vragen ze ook om vooral zelf met initiatieven te komen. Persoonlijke ontwikkelingOf het nu het volgen van opleidingen betreft of het bezoeken van een seminar, wij stellen daar van onze kant graag tijd en budget voor beschikbaar.

Gecertificeerde medewerkers

Dit resulteert in een groot aantal in hun vak gecertificeerde medewerkers als Certified Java programmers/developers, Certified OutSystems developers, Oracle Certified Professionals, Scrum masters etc.
Naast het volgen van opleidingen kan aan de persoonlijke ontwikkeling ook invulling worden gegeven door het bezoeken van vakgerichte conferenties en seminars.

Kennisdeling & meetup’s

inSystems faciliteert in ruime mate kennisdeling. Onze medewerkers hebben een passie voor hun vak en komen bij elkaar in meetup’s om nieuwe technieken en ontwikkelingen te onderzoeken, gastpresentaties bij te wonen of hun ervaring opgedaan in het veld met elkaar te delen. Deelname is op vrijwillige basis en het initiatief ligt bij de medewerkers zelf. inSystems faciliteert dergelijke initiatieven, bijvoorbeeld in de vorm van tijd en middelen.

Op dit moment zijn de volgende kennisgroepen actief binnen inSystems:

  • Meetup Java
  • Meetup OutSystems
  • Meetup Oracle Application Express (APEX)
  • Meetup Oracle Visual Builder Cloud Service (VBCS)
  • Meetup Database Administration

Kennisdeling