Projecten

Naast consultancy voert inSystems graag volledige projecten uit voor haar klanten. Bij voorkeur doen we dit on site bij de klant, om alle lijnen zo kort mogelijk te houden en om alle activiteiten zo effectief en interactief mogelijk te kunnen uitvoeren. Maar het is ook heel goed mogelijk een project uit te voeren bij ons op kantoor.

Project intake

inSystems gaat (een gedeelde) verantwoordelijkheid voor het eindresultaat van een project niet uit de weg. Ook het fixed invullen van parameters als tijd of geld behoort tot de mogelijkheden.

AgileAan de andere kant lopen we ook niet weg voor het afwijzen van een project. Als wij op basis van de project intake onvoldoende mogelijkheden zien om het gewenste resultaat te behalen tegen acceptabele kosten, zullen we dat eerlijk aangeven en de opdracht niet aannemen. Hiermee voorkomen we teleurstellingen en wellicht zelfs conflicten achteraf.

Projecten doen we samen

Bij voorkeur voeren we projecten op agile wijze uit, gebruikmakend van een van de low-code platformen waarin inSystems is gespecialiseerd. Maar ook meer klassieke projecten of beheeropdrachten, gebruikmakend van andere dan low-code development omgevingen zijn geen enkel probleem.Accelerated Application Development with low-code

Welk project we ook uitvoeren, we doen het samen met u als opdrachtgever. In meer of mindere mate en bij voorkeur gedurende alle fasen van een project zijn medewerkers van de klant actief betrokken; een extra impuls voor de gezamenlijke verantwoordelijkheid voor het eindresultaat.

Contact inSystems

Aarzel vooral niet om contact op te nemen om, geheel vrijblijvend uiteraard, samen naar de mogelijkheden te kijken een project op te pakken!