Low-code

Welke (IT-)organisatie stelt zich niet de vraag hoe het proces van application development sneller, beter en goedkoper kan? Low-code, ondersteund met de juiste tools en in combinatie met een agile werkwijze,inSystems low-code is een uitstekende mogelijkheid deze doelstelling te bereiken.

Het ontwikkelen van software met low-code platforms heeft de afgelopen jaren een grote vlucht genomen. Bij inSystems zijn we ervan overtuigd dat het enthousiasme voor low-code voorlopig niet zal afnemen, sterker, nog verder zal toenemen. Wij zetten daar dan ook vol op in.

Low-code

Het ontwikkelen met low-code kenmerkt zich door

  • het op visuele wijze creëren van applicaties in plaats van het schrijven van code;
  • het met één muisklik ‘deployen’ van applicaties;
  • een end-to-end beheersbaarheid van de applicaties.
OutSystems
Oracle low-code

Low-code ontwikkel platformen

Op de markt is ondertussen een grote verscheidenheid aan moderne tools beschikbaar. Een enorme versnelling wat betreft zowel development als delivery is te bereiken met zogenaamde low-code platformen. De website van OutSystems geeft een helder overzicht van de ins en outs van low-code development platforms.

inSystems heeft zich gespecialiseerd in

Contact inSystems

Benieuwd naar wat low-code voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact op met Arno Bosma, zijn gegevens vindt u op deze pagina.
Werken als low-code developer bij inSystems? Kijk dan hier naar de mogelijkheden.