Cultuur

Onze cultuur laat zich het beste beschrijven als professioneel en tegelijkertijd informeel en open. We zijn professioneel als het gaat om ons vak, en in onze dienstverlening naar de klant. We stellen ons tot doel om meer te leveren dan een paar extra handjes alleen. We dragen graag onze kennis en kunde over, denken door onze vakkennis en ervaring mee met de klant, en zijn pas tevreden als de klant dat ook is. Passie voor het vak, dat typeert onze medewerkers.

Professioneel en open

Aan de andere kant kennen we een platte, toegankelijke organisatie met een informele, open sfeer. Work and life in balanceOp een positief kritische manier spreken we elkaar aan, en eigen initiatieven worden gewaardeerd.

We beseffen al te goed dat werk en privé goed in balans moeten zijn. Als onze consultants goed in hun vel steken, komt dat ook de klant en inSystems ten goede. Parttime werken (32 of 36 uur) is bij ons zeker mogelijk, graag zelfs.

Kortom, inSystems is een fijn en leuk bedrijf om je bij aan te sluiten!

Geregeld bijeenkomsten

Veelal ben je aan de slag voor en bij de klant, je ziet je collega’s dus niet iedere dag. Daarom komen we gedurende het jaar geregeld bij elkaar. Dat is bijvoorbeeld tijdens meetup’s, als je daaraan wenst deel te nemen. Een paar keer per jaar hebben we een werkoverleg, dat we altijd op een informele en leuke wijze afsluiten.

Tijd voor gezelligheid

Naast de (vak)inhoudelijke bijeenkomsten vinden we het leuk als we elkaar ook geregeld informeel ontmoeten. Verschillende keren per jaar organiseren we dan ook social events. Naast een jaarlijks weekenduitje, de ene keer dichtbij in Nederland en de andere keer weer een leuke bestemming in het buitenland, en een nieuwjaarsdiner worden regelmatig events georganiseerd, variërend van borrels, barbecues, workshops tot sportieve(re) uitdagingen. En uiteraard ben je altijd welkom om langs te komen op kantoor, mocht je in de buurt zijn en weer even willen bijpraten.

Contact inSystemsOnze cultuur spreekt je wel aan? Dan is dit een mooi moment om eens persoonlijk kennis te maken. Bel of mail met Charles Betman (zijn contactgegevens staan op deze pagina), reageer op een van de vacatures of gebruik onze contact pagina.