Consultancy

Onze visie is dat inzet van externe consultants toegevoegde waarde voor uw organisatie moet leveren. Deze inzet is voor ons vanaf het eerste moment niet alleen het leveren van aanvullende capaciteit, maar ook het delen van de Oracle, Java en/of OutSystems kennis en kunde waarover de consultants beschikken.

Deze kennis en kunde bestaat niet alleen uit een uitstekende theoretische kennis van het vakgebied, maar wordt gecombineerd met een jarenlange praktische ervaring in de IT-dienstverlening.

Gecertificeerde specialisten

Als blijk van professionaliteit zijn de meeste medewerkers van inSystems gecertificeerd of bezig certificatie te bereiken op het vlak van Oracle, Java of OutSystems. Naast de continue aandacht aan verdere scholing komen onze consultants op regelmatige basis in meetups bij elkaar om kennis te delen en om gezamenlijk te werken aan de uitbouw van hun kennis.
Met de inhuur van een consultant van inSystems verzekeren onze opdrachtgevers zich van een teamspeler die stimulerend en enthousiasmerend zal opereren.

Resourcing

Naast eigen deskundige consultants beschikt inSystems over een omvangrijk netwerk. In het geval wij niet zelf (tijdig) de gewenste expertise kunnen leveren, kunnen wij u ook van dienst zijn door de gewenste expertise binnen ons netwerk te selecteren. Resourcing matchingHet selectieproces nemen we zeer serieus. U kunt er vanuit gaan dat aangeboden consultants over dezelfde kennis, kunde, professionaliteit en instelling beschikken als onze eigen medewerkers.

Tariefstelling

Onze tarieven zijn absoluut concurrerend in de markt, en op aanvraag te verkrijgen. Een simpele structuur, uitgaande van medior consultants, waarbij we voor de gradatie junior en senior een bandbreedte hanteren van gemiddeld 20%.

Recente aanvragen

Contact inSystems

Dit klinkt interessant? Aarzel dan vooral niet om contact met ons op te nemen. Graag kijken we naar de mogelijkheden om te helpen bij het invullen van uw tijdelijke capaciteitsvraag.