OutSystems

Het OutSystems Platform is een hoog-productief application Platform as a Service, bedoeld voor het snel ontwikkelen en opleveren van enterprise applicaties voor het web en mobiele apparaten.Insystems OutSystems Deze applicaties draaien naar keuze in de cloud, on premise of in gecombineerde (hybride) omgevingen.

Low-code development

OutSystems is het meest uitgebreide platform voor het ontwikkelen, uitrollen, aanpassen en beheren van op maat gemaakte mobiele- en webapplicaties. De uitgebreide functionaliteit verbetert de adoptie van applicaties als ook de algehele gebruikerservaring.Insystems OutSystems development Verder bevat het platform uitgebreide mogelijkheden voor applicatie-lifecyclemanagement, prima aansluitend bij de behoefte van enterprise organisaties.

OutSystems behoort tot de zogenaamde low-code development platforms. Op visuele wijze wordt de applicatie gedefinieerd, waarna het platform de code volledig automatisch genereert.

Het OutSystems platform is een serieus alternatief voor traditionele platformen, maar kan ook uitstekend worden ingezet als aanvulling erop. De kracht van OutSystems zit in het bieden van een complete stack, oplossingen vanaf de backoffice applicatie tot en met mobiele apps. Daarbij hebben we het niet over verschillende applicaties, maar over 1 geïntegreerde oplossing.

USP’s

Het gaat te ver om op deze plaats een opsomming te geven van de uitgebreide functionaliteit die het OutSystems Platform biedt, over het volledige proces van applicatieontwikkeling, deployment en beheer heen. Onderstaand een aantal voorbeelden:

  • Hoge productiviteit & rapid application delivery: niet alleen de tijd benodigd voor het ontwikkelen van applicaties wordt sterk verkort met OutSystems, ook het gemak van oplevering levert grote tijdswinst op.
  • Enterprisewaardige architectuur: Veiligheid en schaalbaarheid zijn gegarandeerd.

Insystems OutSystems development

  • Presterende mobiele applicaties: het OutSystems Platform levert applicaties die prima presteren op mobile devices en een uitstekende gebruikerservaring geven.
  • Open platform: OutSystems genereert gecompileerde code die is gebaseerd op standaardindustrie talen, zoals .NET en Java. Deze code kan gelezen, aangepast en herzien worden buiten het OutSystems Platform, geen technologie lock-in dus!

Proof of Concept

Rapid Aplication Development klinkt mooi en de vele voordelen die het OutSystems platform biedt lijken erg aantrekkelijk, maar daadwerkelijk ervaren hoe OutSystems werkt is natuurlijk het mooiste.Insystems partner OutSystems Als partner van OutSystems kunnen wij in de vorm van een Proof of Concept (PoC) een eerste applicatie voor u bouwen. Voor meer informatie over deze mogelijkheid kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees hier meer …

OutSystems website

OutSystems Platform Overview

The Forrester Wave™: Mobile Low-Code Development Platforms, Q1 2017