Beloning

Zoals je van een modern bedrijf mag verwachten kent inSystems uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar bovenal is inSystems een ontzettend leuk bedrijf om bij te werken. Lees hierover meer bij Cultuur.

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

inSystems biedt naast een meer dan marktconform salaris onder andere een aantrekkelijke pensioenregeling waaraan wij meebetalen, een onkostenregeling en flexibele werktijden. Flexibele keuzeBinnen het pakket is sprake van een grote mate van flexibiliteit, zodat je die zaken kunt kiezen die voor jou persoonlijk belangrijk zijn.

Mobiliteitsvergoeding

Naast een uitstekende studieregeling, waarover meer bij Ontwikkeling, een laptop en een mobiele telefoon kun je rekenen op een ruim bemeten reisbudget. Deze is naar keuze te besteden. Wil je met de auto naar onze opdrachtgevers (voornamelijk in de Randstad), dan kun je kiezen voor een lease auto, maar ook het gedeeltelijk of volledig laten uitbetalen van de vergoeding is mogelijk als je liever zelf je vervoer regelt. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen.

Midlance & variabele beloning

In plaats van een vast salaris is het bij ons ook mogelijk te kiezen voor een variabele beloning; een transparante regeling gebaseerd op een vast salaris met aanvullend een maandelijks vast te stellen en uit te betalen bonus. Basis voor deze berekening vormt de persoonlijke omzet.

Vast salaris
Variabele beloning
Midlance regeling

Verschillende varianten zijn mogelijk, waarbij de variatie voornamelijk zit in de verhouding tussen je vaste en je variabele beloning. Met de ‘midlance’ variant bieden we bijvoorbeeld een prima alternatief voor consultants die in ruil voor iets meer (maar zeer beheersbaar) risico een hogere beloning mogelijk willen maken en een dienstverband bij een leuk bedrijf prefereren boven het ZZP-schap. Klik op de afbeelding hierboven voor een eerste indruk van onze midlance regeling of bezoek de aparte pagina over onze midlance-regeling.

Contact inSystemsGeïnteresseerd in onze vormen van variabele beloning maar je hebt nog een paar vragen hierover? Geen probleem, bel of mail even met Charles Betman (zijn contactgegevens vind je op deze pagina) of gebruik ons contactformulier en we geven graag een nadere toelichting.