Beloning

Uitstekende arbeidsvoorwaarden

Zoals je van een modern bedrijf mag verwachten kent inSystems uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, maar bovenal is inSystems een ontzettend leuk bedrijf om bij te werken. Lees hierover meer bij Cultuur.

inSystems biedt naast een meer dan marktconform salaris onder andere een aantrekkelijke pensioenregeling waaraan wij meebetalen, een onkostenregeling en flexibele werktijden. Flexibele keuzeBinnen het pakket is sprake van een grote mate van flexibiliteit, zodat je die zaken kunt kiezen die voor jou persoonlijk belangrijk zijn.

Daarnaast kun je rekenen op onder andere een ruim bemeten reisbudget (te besteden naar keuze, bijv. aan een lease auto of reizen per openbaar vervoer, mogelijk ook geheel of gedeeltelijk uit te betalen als salaris), een uitstekende studieregeling waarover meer bij Ontwikkeling, een laptop en een mobiele telefoon.

Midlance – variabele beloning

Het is bij ons mogelijk te kiezen voor een variabele beloning; een transparante regeling gebaseerd op een (beperkt) gereduceerd vast salaris met een maandelijks vast te stellen en uit te betalen bonus.Bonus Basis voor deze berekening vormt de persoonlijke omzet.

Verschillende varianten zijn mogelijk, waarbij de variatie voornamelijk zit in de verhouding tussen je vaste en je variabele beloning. Met de ‘midlance’ variant bieden we bijvoorbeeld een prima alternatief voor consultants die in ruil voor iets meer (maar zeer beheersbaar) risico een hogere beloning mogelijk willen maken, maar een dienstverband bij een leuk bedrijf prefereren boven het ZZP-schap.

Geïnteresseerd in onze vorm van variabele beloning maar je hebt nog een paar vragen hierover? Geen probleem, neem vrijblijvend contact met ons op en we beantwoorden graag je vragen.