Beloning

inSystems kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, met naar keuze een vaste, variabele of medium-lance beloning. Maar bovenal is inSystems een ontzettend leuk bedrijf om bij te werken. Lees hierover meer bij Cultuur.

Flexibiliteit

inSystems biedt naast een prima salaris onder andere een aantrekkelijke pensioenregeling waaraan wij meebetalen, een onkostenregeling en flexibele werktijden. Flexibele keuzeBinnen het pakket is sprake van een grote mate van flexibiliteit, zodat je die zaken kunt kiezen die voor jou persoonlijk belangrijk zijn.

Mobiliteitsvergoeding

Naast een uitstekende studieregeling, waarover meer bij Ontwikkeling, thuiswerkvergoeding, laptop en mobiele telefoon kun je rekenen op een ruim bemeten reisbudget. Deze is naar keuze te besteden. Wil je met de auto naar onze opdrachtgevers (voornamelijk in de Randstad), dan kun je kiezen voor een lease auto, maar ook het gedeeltelijk of volledig laten uitbetalen van de vergoeding is mogelijk als je liever zelf je vervoer regelt. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk om met het openbaar vervoer te reizen.

Medium-lance & variabele beloning

In plaats van een vast salaris is het bij ons ook mogelijk te kiezen voor een variabele beloning; een transparante regeling gebaseerd op een vast salaris met aanvullend een maandelijks vast te stellen en uit te betalen bonus. Basis voor deze berekening vormt jouw persoonlijke resultaat.

Vast salaris
Variabele beloning
Medium-lance regeling

Verschillende varianten zijn mogelijk, waarbij de variatie voornamelijk zit in de verhouding tussen je vaste en je variabele beloning. Met de ‘medium-lance’ variant bieden we bijvoorbeeld een prima alternatief voor consultants die in ruil voor iets meer (maar zeer beheersbaar) risico een hogere beloning mogelijk willen maken en als medium-lancer een dienstverband bij een leuk bedrijf prefereren boven het ZZP-schap. Meer informatie over onze invulling van deze beloningsvorm vind je op de aparte pagina over onze medium-lance regeling.

Contact inSystemsGeïnteresseerd in onze vormen van variabele beloning maar je hebt nog een paar vragen hierover? Geen probleem, bel of mail even met Charles Betman (zijn contactgegevens vind je op deze pagina) of gebruik ons contactformulier en we geven graag een nadere toelichting.

Bezoek de aparte website over Medium-lance.