1. Start Jori Lam (OutSystems developer)

  inSystems Oracle Java OutSystems

  Jori, die we binnenkort verwelkomen als nieuwe collega, is een gedreven en enthousiaste OutSystems ontwikkelaar, met een achtergrond in de psychologie. Hij heeft een passie voor zowel techniek als mensen, en is vaak bezig om de afstand tussen beide te overbruggen met zijn stevige set aan soft-skills.

  Lees meer »
 2. Sponsor APEX World 2024

  APEX World 2024

  De 14e editie van APEX World vindt plaats op 21 en 22 maart 2024 in Amersfoort. inSystems is een van de sponsoren van dit interessante event, passend bij de 28 jaar die wij actief zijn met Oracle en dat wij een van de officiële partners zijn van de nl.OUG.

  Lees meer »
 3. Workshop Reanimatie & AED

  Reanimatie

  In het kader van “draag een leuk idee aan, en als er meer belangstelling voor is, gaan we het regelen” kwam Marcel Lambrechts met het idee om een training op het vlak van eerste hulp verlening te organiseren. En daarvoor bleek ruime belangstelling bij de collega’s.

  Lees meer »
 4. Winst aanbesteding EZK, LNV & SBB

  inSystems aanbesteding EZK LNV SBB

  In de rol van onderaannemer heeft inSystems samen met SynProfs als hoofdaannemer met succes deelgenomen aan de Europese aanbesteding voor de inhuur van ICT-Professionals door het Ministerie van EZK en het Ministerie van LNV, Staatsbosbeheer en de Nederlandse Emissie Autoriteit.

  Lees meer »