1. Anne Piersma tekent bij inSystems

  inSystems

  Anne Piersma, een ervaren Oracle developer, heeft ervoor gekozen zich aan te sluiten bij inSystems. Met zijn komst wordt het Oracle development team van inSystems wederom versterkt met een enthousiaste professional.

  Lees meer »
 2. inSystems op de e-chopper

  Zo’n anderhalf jaar hebben de sociale activiteiten bij inSystems (en waar niet?) op een bijzonder laag pitje gestaan. Met de versoepelingen van de laatste tijd was het daarom de hoogste tijd om, uiteraard binnen alle nog geldende regels, weer eens iets leuks te doen met de collega’s.

  Lees meer »
 3. Summer Surprise

  inSystems summer surprise

  In de lijn van de tijdens corona opgebouwde traditie hebben we weer een leuke attentie samengesteld. Met een strandtas vol zomerse producten zijn we bij iedereen langs gegaan. Nu we de goede kant opgaan hopelijk de volgende keer weer een traditioneel gezellige bijeenkomst.

  Lees meer »
 4. inSystems is jarig

  inSystems slingers

  inSystems is jarig! Gestart onder de naam Quobell met Oracle als specialisatie zijn we nu 25 jaar verder en hebben we Java, OutSystems en .NET aan onze expertises toegevoegd. Met deze nieuwe expertisegebieden hebben we de naam aangepast naar inSystems.

  Lees meer »