1. Partnership met de nlOUG

  inSystems partnership

  Oracle is al 27 jaar een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening. De nadruk ligt hierbij op het ontwikkelen en onderhouden van software applicaties. Naast ons doorlopende partnership met Oracle zelf zijn wij ook officieel partner van de Nederlandse Oracle User Group, de nlOUG.

  Lees meer »
 2. “Midlancen” als Oracle, Java & OutSystems developer

  Midlance medium-lance

  Uitdagende opdrachten uitvoeren als Oracle, Java of OutSystems developer kan in dienstverband of als ZZP’er. De verdiensten lopen behoorlijk uiteen. Daarom bieden meerdere IT organisaties waaronder inSystems Medium-lance als tussenvorm aan. Bereken hier wat je als medium-lancer kunt verdienen.

  Lees meer »
 3. Start Oscar Riezebos (Oracle developer)

  inSystems

  Binnenkort mogen we Oscar Riezebos verwelkomen bij inSystems. Oscar is een ervaren Oracle consultant die, na al eerder in de consultancy werkzaam te zijn geweest, ervoor kiest wederom in de IT-dienstverlening aan de slag te gaan.

  Lees meer »
 4. inSystems goes karting

  InSystems goes karting

  Belangrijk om regelmatig tijd te maken voor andere zaken dan werk. Bij inSystems zijn er gelukkig voldoende initiatieven vanuit het personeel. Dit keer was het plan geopperd om te gaan karten. De belangstelling bleek groot, niet alleen voor actieve deelname op de kartbaan zelf maar ook om te komen supporteren langs de lijn.

  Lees meer »