1. Partners in het zonnetje

  inSystems partners in het zonnetje

  Niets zo leuk om de medewerkers af en toe te verrassen, en dat doen we dan ook met plezier bij inSystems. Regelmatig gaan we langs bij onze medewerkers om door middel van een leuke attentie onze waardering uit te spreken. Dit keer vonden we dat de partners aan de beurt waren voor een verrassing.

  Lees meer »
 2. Medium-lance regeling inSystems

  inSystems woman on top of mountain

  inSystems kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, en biedt hierin ook de nodige flexibiliteit. Je kunt je bijv. als medium-lance consultant bij ons aansluiten. Hiermee combineer je de voordelen van een vast dienstverband met verschillende voordelen die je als freelancer hebt.

  Lees meer »
 3. We gaan op reis en nemen mee

  Ballonnen

  De precieze datum van ons 25-jarig jubileumreisje is bekend, 14 mei 2022. Ook de bestemming is bekend, maar die verklappen we nog niet. Oke, behalve dan dat het ergens op het Iberisch schiereiland is. Zin om mee te gaan? Wordt onze collega!

  Lees meer »
 4. Anne Piersma tekent bij inSystems

  inSystems

  Anne Piersma, een ervaren Oracle developer, heeft ervoor gekozen zich aan te sluiten bij inSystems. Met zijn komst wordt het Oracle development team van inSystems wederom versterkt met een enthousiaste professional.

  Lees meer »