1. Start André de Nijs (Microsoft .NET developer)

  inSystems

  André de Nijs heeft zich aangesloten bij het .NET team van inSystems. Hij is een ervaren developer die sinds 2005 werkt met Microsoft .NET. Kenmerkend voor hem is dat hij pas tevreden is als zijn opdrachtgever dat ook is, en gaat als het even kan nog een stapje verder. Dit uiteraard zonder de gestelde uitgangspunten uit het oog te verliezen.

  Lees meer »
 2. Stedentrip weer gepland

  inSystems stedentrip 2019

  Uitdagende opdrachten, jezelf voortdurend verder ontwikkelen … en tijd voor gezelligheid, een belangrijk kenmerk van inSystems. Ook voor dit najaar hebben we weer een leuke trip naar een gezellige stad in Europa in de planning staan.

  Lees meer »
 3. Start Raymond Eijeriks (Microsoft .NET developer)

  inSystems

  Onlangs gestart bij inSystems is Raymond Eijeriks, een gepassioneerde software developer met ruime IT-ervaring, waarvan meer dan 10 jaar in Microsoft .NET. Hij ziet het als een uitdaging zijn opdrachtgever te voorzien in de best passende software oplossingen, waarbij hij ook zijn bijdrage verleent aan het opstellen van de software architectuur.

  Lees meer »
 4. inSystems @ Leeuwarden

  Friesland Leeuwarden

  In oktober zijn we met inSystems afgereisd naar Leeuwarden, dit jaar de culturele hoofdstad van Europa. Op het programma stonden, naast veel gezelligheid, een tocht per praam door de grachten en singels, een misdadig leuk spel in de binnenstad van Leeuwarden en een bezoek aan het House of Horror van Hans Klok.

  Lees meer »