Wie zijn wij

inSystems is een label van Quobell B.V. De drijvende krachten achter inSystems zijn Arno Bosma, Charles Betman en Sandra Schouten.

Arno Bosma

Arno Bosma (sales)

Ervaren en gedreven salesmanager, bij wie persoonlijk contact en goede relaties voorop staan. Sinds 2001 is Arno actie als account- en salesmanager in de ICT, met de focus op detachering en consultancy.

Bij inSystems ligt de focus van Arno op onze klanten en relaties (bestaand en nieuw) en op de inzet van onze consultants (het vinden van uitdagende opdrachten en het wel en wee van de consultant tijdens de opdracht).

Contactgegevens: 06-43235243 en abosma@inSystems.nl

Charles Betman
Charles Betman (operations)

Gepassioneerde en ervaren ICT-specialist. Charles heeft als developer tot projectmanager projecten uitgevoerd, en als informatiemanager het informatielandschap vormgegeven binnen verschillende organisaties.

Als co-owner van Quobell en nu inSystems heeft hij een verscheidenheid aan taken uitgevoerd, waaronder accountmanagement, resourcemanagement / delivery, marketing en recruitment. De passie voor IT en software ontwikkeling in het bijzonder is er nog steeds, waarbij de focus op dit moment ligt bij modernere ontwikkelomgevingen, waaronder Java en low-code platforms als OutSystems en Oracle APEX.

Contactgegevens: 06-21825892 en cbetman@inSystems.nl

Sandra Schouten
Sandra Schouten (finance)

Sandra is in de ICT gestart als ontwikkelaar bij de BVG, een van de voorlopers van het UWV. Vanuit de BVG is zij samen met enkele anderen Quobell gestart, met als specialisatie Oracle.

Binnen Quobell heeft Sandra vanaf de start, naast haar rol als Oracle developer, de (financiële) administratie verzorgd, en doet dat nog steeds naar ieders tevredenheid binnen inSystems. Als developer is ze niet meer actief in het veld, maar nieuwe technologieën als low-code hebben nog steeds haar aandacht.

Contactgegevens: 06-21298075 en sschouten@inSystems.nl

 

Contact inSystemsVragen of opmerkingen? Neem gerust contact met ons op! Dan kan via LinkedIn door te klikken op bovenstaande foto’s, of rechtstreeks door gebruik te maken van de vermelde contactgegevens.