Partners

inSystems is een gespecialiseerde ICT-dienstverlener. Wij focussen ons op een beperkt aantal technologiegebieden: Oracle, Java en OutSystems. We leveren onze diensten aan alle bedrijven die van deze technologieën gebruik maken. inSystems heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dit ondersteunen we onder andere door partnerships aan te gaan met de bedrijven achter de technologieën waarop onze dienstverlening is gebaseerd.
inSystems Partnerships

Samenwerking

Wij werken samen met een gevarieerd aantal partners. Denk hierbij aan organisaties waarmee we een formele relatie hebben of bij welke we een lidmaatschap hebben afgesloten (voorbeelden hiervan zijn Oracle, OutSystems en de nlOUG). Ook kun je denken aan ‘collega IT-dienstverleners’ die elkaar op het moment dat dat nodig is terzijde staan en elkaar kunnen aanvullen (bijvoorbeeld voor uitgebreide offertetrajecten of invulling van capaciteitsbehoeften).

Partnerships

Het aangaan van een partnership heeft voor een dienstverlener als inSystems grote meerwaarde. Niet alleen is het een erkenning van de kennis en kunde binnen onze organisatie, NL Oracle User Groupzo hebben wij door ons partnership ook toegang tot alle benodigde informatie, profiteren wij van exclusieve trainingsmogelijkheden voor onze sales en consultants, en kunnen we indien nodig deskundige ondersteuning vanuit de leverancier inroepen. inSystems is een partnership aangegaan met onder andere de volgende leveranciers van innovatieve technologieën:

Oracle

Een belangrijke partner voor inSystems is Oracle, zeker gezien onze focus op producten als Oracle Application Express (APEX) en Oracle Visual Builder (voluit Visual Builder Cloud Service, VBCS). Oracle is een van ’s werelds grootste leveranciers van software. Van oudsher is dat de database, maar ondertussen veel breder zoals een state-of-the-art middleware platform, ERP-software, een uitgebreide set aan Cloud oplossingen en niet te vergeten Java (Oracle is met de overname van Sun eigenaar geworden van Java).

OutSystems

OutSystems is de leverancier van het gelijknamige ‘High-Productive application Platform as a Service’ OutSystems. Dit rapid application delivery platform scoort zeer hoog in de verschenen rapporten van Forrester en in Gartners Magic Quadrant. Om deze reden, tezamen met het vertrouwen dat we bij inSystems hebben in RAD / low-code, zijn we in 2016 met OutSystems een partnership aangegaan.