Partners

inSystems is een gespecialiseerde ICT-dienstverlener. Wij focussen ons op een beperkt aantal technologiegebieden. We leveren onze diensten aan alle bedrijven die van deze technologieën gebruik maken. inSystems heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan en dit ondersteunen we onder andere door partnerships aan te gaan met de bedrijven achter de technologieën waarop onze dienstverlening is gebaseerd.
inSystems Partnerships

Samenwerking

Wij werken samen met een gevarieerd aantal partners. Denk hierbij aan organisaties waarmee we een formele relatie hebben of bij welke we een lidmaatschap hebben afgesloten (voorbeelden hiervan zijn Oracle, OutSystems en de nlOUG), maar ook aan opleidingsinstituten als Vijfhart en Oracle University, en ‘collega IT-dienstverleners’ die elkaar op het moment dat dat nodig is terzijde staan en elkaar kunnen aanvullen (bijvoorbeeld voor uitgebreide offertetrajecten of invulling van capaciteitsbehoeften).

Partnerships

Het aangaan van een partnership heeft voor een dienstverlener als inSystems grote meerwaarde. Niet alleen is het een erkenning van de kennis en kunde binnen onze organisatie, zo hebben wij door ons partnership ook toegang tot alle benodigde informatie, profiteren wij van exclusieve trainingsmogelijkheden voor onze sales en consultants, en kunnen we indien nodig deskundige ondersteuning vanuit de leverancier inroepen. inSystems is een partnership aangegaan met onder andere de volgende leveranciers van innovatieve technologieën:

Oracle

Een belangrijke partner voor inSystems is Oracle, zeker gezien onze focus op producten als Oracle Application Express (APEX) en Oracle Visual Builder (voluit Visual Builder Cloud Service, VBCS). Oracle is een van ’s werelds grootste leveranciers van software. Van oudsher is dat de database, maar ondertussen veel breder zoals een state-of-the-art middleware platform, ERP-software, een uitgebreide set aan Cloud oplossingen en niet te vergeten Java (Oracle is met de overname van Sun eigenaar geworden van Java).

OutSystems

OutSystems is de leverancier van het gelijknamige ‘High-Productive application Platform as a Service’ OutSystems.Quobell partner OutSystems Dit rapid application delivery platform scoort zeer hoog in de verschenen rapporten van Forrester en in Gartners Magic Quadrant. Om deze reden, tezamen met het vertrouwen dat we bij inSystems hebben in RAD / low-code, hebben we gekozen voor een partnerschap met OutSystems, dat sinds juni 2016 officieel van start is gegaan.

Microsoft

Ook Microsoft is een van de grootste en meest bekende leveranciers van software, waar operating systems, applicaties, de SQL server database en de Azure cloud slechtsinSystems Microsoft partner enkele voorbeelden van zijn. Wat betreft application development, waar we ons bij inSystems op focussen, biedt Microsoft o.a. het .NET platform. Met alle mogelijkheden die dit platform biedt zijn onze ervaren Microsoft developers uitstekend in staat organisaties te ondersteunen bij het realiseren en onderhouden van hun applicaties, zowel in de back-end als full-stack.