Klanten

De diensten die inSystems levert zijn niet gefocust op specifieke branches of organisaties. Onze technologische specialisaties Oracle, Java en OutSystems daarentegen bepalen welke diensten we leveren, en daarmee de klantenkring die we van dienst zijn.

Diversiteit aan opdrachtgevers

De niet-branchespecifieke insteek betekent dat onze consultants werken voor en bij een grote diversiteit aan klanten en opdrachtgevers, afwisselende werkomgevingen dus. Hashtag klantDit maakt het werken bij inSystems extra aantrekkelijk!

De slider onderaan deze pagina geeft een indruk van organisaties waaraan wij in de loop der tijd onze diensten hebben geleverd, en hieruit blijkt wel de diversiteit. Voorbeelden zijn te vinden van financiële instellingen, (semi) overheidsinstellingen, onderwijsinstellingen, industrie en logistiek.

Samenwerking

Naast de klanten die u op deze website terugvindt werken onze consultants voor nog veel meer organisaties. Zo werken we nauw samen met andere Oracle-, Java- en low-code-dienstverleners. Samenwerken

Niet altijd valt het moment waarop we een aanvraag van een klant ontvangen samen met het beschikbaar hebben van een van onze eigen consultants. In dat geval doen we een beroep op elkaar en kunnen we mogelijk een consultant van een ‘collega’ in de markt aanbieden. Dit maakt het werkterrein van onze consultants alleen maar groter, en daarmee aantrekkelijker.

Neem contact op met inSystemsAarzel niet om contact met ons op te nemen indien u mogelijkheden ziet voor samenwerking! Contactgegevens vindt u op deze pagina, of maak gebruik van onze contactpagina.