Over inSystems

Het ontwikkelen en beheren van applicaties, dat is wat we bij inSystems leuk vinden en waar we goed in zijn. Java, low-code platformen, .NET en Oracle zijn de technologiegebieden waarmee we dat doen.Cloud computing Met het groeiend gemak en steeds grotere snelheid waarmee we applicaties realiseren, on-premise en/of in de cloud, spelen aspecten als integratie en security een steeds belangrijkere rol.

Naast applicatieontwikkeling bestaat onze dienstverlening uit consultancy en het beheren van databases en middleware.

Klant & medewerker centraal

inSystems werkt voor leuke en interessante opdrachtgevers in Nederland. Ons streven is de informatievoorziening van de klant optimaal te krijgen en te houden. Bovenal willen we onze opdrachtgevers blij maken, ook als dat net wat meer betekent dan dat we hebben afgesproken.
Ook de medewerker staat centraal bij inSystems. Zij zijn het die het verschil maken bij en voor onze kanten. Bij ons werken dan ook gemotiveerde en gepassioneerde consultants in een open, informele en professionele sfeer.

Front-end & back-end

Onze kernexpertises zijn applicatieontwikkeling en beheer. Java programmingSinds het begin doen we dit met Oracle, dat blijven we ook doen, maar het verschuift naar Javalow-code platformen en .NET. Lag tot voor kort de nadruk op server side development, we zien meer en meer een groeiende vraag naar de combinatie met front-end development. En dat is waar we onze dienstverlening ook op richten, het volledige ‘full-stack’ speelveld, van back-end tot front-end.

RAD en low-code

Wij geloven stellig in Rapid Application Development (RAD) en in low-code development in het bijzonder. Applicatieontwikkeling en -beheer kan in veel gevallen sneller en goedkoper, als daarvoor maar de juiste methodes en tools worden ingezet. Gebruik van RAD en low-code tools in combinatie met agile werken maakt deze versnelling en kostenbesparing absoluut bereikbaar. Voorbeelden van dergelijke tools die inSystems hanteert zijn:

  • het hoog-productieve platform OutSystems
  • het low-code platform Oracle Visual Builder (VBCS)
  • het gratis RAD tool Oracle Application Express (APEX)

Partnerships

inSystems heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit ondersteunen we onder andere door partnerships aan te gaan met de bedrijven achter de technologieën waarop onze dienstverlening is gebaseerd.

Quobell partner OutSystems inSystems Oracle Partner