Over inSystems

Het ontwikkelen en beheren van applicaties, dat is wat we bij inSystems leuk vinden en waar we goed in zijn, al meer dan 25 jaar. Oracle, Java en de low-code platformen OutSystems, Oracle APEX en Oracle Visual Builder zijn de technologiegebieden waarmee we dat doen en waarin we zijn gespecialiseerd.

Agile software developmentMet het groeiend gemak en de steeds grotere snelheid waarmee we applicaties realiseren en aanpassen, on-premise en/of in de cloud, spelen aspecten als continuous delivery, continuous integration en security een steeds belangrijkere rol.

Naast het ontwikkelen en beheren van softwareapplicaties bestaat onze dienstverlening uit consultancy, het uitvoeren van projecten alsmede uit het beheren van databases en middleware.

Klant & medewerker centraal

inSystems werkt voor leuke en interessante opdrachtgevers in Nederland. Ons streven is de informatievoorziening van de klant optimaal te krijgen en te houden. Bovenal willen we onze opdrachtgevers blij maken. En als dat betekent dat we net wat meer doen dan dat we hebben afgesproken, is dat geen probleem.

Niet alleen de klant, maar ook de medewerkers staan bij inSystems op nummer één. Zij zijn het die het verschil maken bij en voor onze klanten. Voortdurend investeren in onze medewerkers is vanzelfsprekend. Bij ons werken dan ook gemotiveerde en gepassioneerde consultants in een open, informele en professionele sfeer.

Full-stack

Onze kernexpertises zijn applicatieontwikkeling en -beheer. Sinds het begin doen we dit met Oracle, dat blijven we ook doen. Daaraan toegevoegd hebben we Java en OutSystems.inSystems full-stack
Lag tot voor kort de nadruk op server side development, we zien meer en meer een groeiende vraag naar de combinatie met front-end development. En dat is waar we onze dienstverlening ook op richten, het volledige ‘full-stack’ speelveld.

RAD en low-code

Wij geloven stellig in Rapid Application Development (RAD). Applicatieontwikkeling en -beheer kan in veel gevallen sneller en goedkoper, als daarvoor maar de juiste methodes en tools worden ingezet. Gebruik van RAD en low-code tools in combinatie met agile werken maakt deze versnelling en kostenbesparing absoluut bereikbaar. De low-code platformen die inSystems hanteert zijn:

  • het low-code tool Oracle Application Express (APEX)
  • het hoogproductieve platform OutSystems
  • het low-code platform Oracle Visual Builder (VBCS)

Partnerships

inSystems heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Dit ondersteunen we onder andere door partnerships aan te gaan met de bedrijven achter de technologieën waarop onze dienstverlening is gebaseerd.

Oracle
OutSystems