Visual Builder

Oracle Visual Builder, voluit Visual Builder Cloud Service (VBCS), is Oracle’s antwoord op de enorm groeiende populariteit van de low-code platformen. Visual Builder biedt een eenvoudige manier om snel web- en mobiele applicaties te ontwikkelen en te hosten in een cloud omgeving.Oracle ABCS Via een intuïtieve visuele ontwikkelingsinterface en zonder behoefte aan eerdere ontwikkelingservaring is het mogelijk zeer gebruiksvriendelijke applicaties te maken.

Eenvoud voorop

Om met Oracle Visual Builder aan de slag te gaan zijn geen installaties nodig. Visual Builder draait in de browser. Het ontwikkelen van apps gebeurt volkomen visueel d.m.v. ‘drag and drop’ van componenten en eigenschappen volgens het WYSIWYG principe. En is de standaard functionaliteit niet voldoende? Maatwerkcode is mogelijk d.m.v. standaard HTML5, JavaScript en CSS technieken.

Eigen data en externe gegevens

Met Oracle Visual Builder is het net zo eenvoudig om nieuwe data objecten te definiëren en te gebruiken als om data uit andere gegevensbronnen te gebruiken via REST services. Alles met een paar muisklikken. Ook het combineren van eigen en externe gegevensbronnen tot een zogenaamde mash up is eenvoudig te realiseren.

Cloud

Gepubliceerde applicaties zijn beschikbaar in de cloud en dus overal beschikbaar.Oracle ABCS any device En omdat de applicaties volledig responsive zijn maakt het niet uit via welk type apparaat de applicatie gebruikt wordt, van desktop tot mobiele telefoon.

Proof of Concept

Graag laten we u zien hoe eenvoudig het is om applicaties te ontwikkelen met dit low-code platform. We zijn ervan overtuigd dat we u d.m.v. een Proof of Concept (PoC) snel even enthousiast kunnen maken als we zelf zijn. Voor meer informatie over de mogelijkheid van een PoC kunt u altijd contact met ons opnemen.

Lees hier meer …

Oracle Visual Builder website