Microsoft .NET

Met alle mogelijkheden die het .NET platform biedt zijn onze ervaren Microsoft developers uitstekend in staat organisaties te ondersteunen bij het realiseren en onderhouden van hun applicaties, zowel in de back-end als full-stack. En dat uiteraard snel en met hoge kwaliteit.

De combinatie van uitgebreide klassebibliotheken, een groot aantal gemeenschappelijke API’s (.NET Standard), meertalige ondersteuning en de krachtige tooling van de Visual Studio familie, maakt .NET een zeer productief platform voor ontwikkelaars.

Cross-platform applicaties

Door gebruik te maken van de verschillende .NET implementaties (.NET Core, .NET Framework en Xamarin) zijn we in staat elk type applicatie te realiseren dat draait op een verscheidenheid aan platforms.
Ontwikkelaars kunnen vaardigheden en code hergebruiken in een vertrouwde omgeving. Van mobiele applicaties die draaien op iOS, Android en Windows, tot Enterprise server applicaties die draaien op Windows Server en Linux, of hoogwaardige microservices die draaien in de cloud, .NET biedt een oplossing hiervoor.

Microsoft .NET

Meer weten over .NET?

Op de website van Microsoft .NET vind je alle informatie over het platform. Uiteraard kun je ook contact met ons opnemen, als je meer wilt weten over onze .NET dienstverlening of als je interesse hebt om je als .NET developer bij ons aan te sluiten.