Front-end

Hoe goed de back-end van een applicatie ook is, als de front-end niet klopt, zal de gebruiker niet gelukkig zijn met de applicatie. En dit geldt natuurlijk helemaal voor internet- en mobiele applicaties. inSystems beschikt om deze reden over uitstekende front-end developers.

Front-end en low-code

Bij inSystems speelt de front-end een belangrijke rol vanuit verschillende perspectieven. Enerzijds zijn we gespecialiseerd in het ontwikkelen van applicaties met low-code platforms als OutSystems en de Oracle tools APEX en Visual Builder (VBCS). Met deze low-code platforms realiseren de ontwikkelaars snel een reeds goed ogende en functionele front-end.HTML, CSS & JavaScript Echter, dat is niet altijd voldoende, zeker als de usability van de te realiseren applicatie een belangrijke succesfactor is. In dat geval kan de front-end ‘op maat’ worden gemaakt door aanpassingen te doen in de gegenereerde CSS en JavaScript. Ervaring met RESTful services en API’s is vanzelfsprekend. Dit is de reden dat we het bij inSystems van belang vinden dat onze developers ook deze skills in hun bagage hebben.

Frameworks

Aan de andere kant ontwikkelen en onderhouden we ook applicaties met Java. Om voor deze applicaties een uitstekende front-end te realiseren is er meer kennis en ervaring nodig op dit vlak dan bij low-code development. Denk bijvoorbeeld aan JavaScript frameworks als Angular en React,React Angular Vue een front-end framework als Bootstrap en het responsive bouwen van de front-end.

Uitdagende opdrachten

Naast het projectmatig realiseren van applicaties met low-code of Java, on-site bij de klant of in-house bij inSystems, is consultancy op tijdelijke inhuurbasis door onze opdrachtgevers een belangrijk deel van onze dienstverlening. Hierdoor werken onze front-end developers voor een diversiteit aan organisaties, werken met vele verschillende tools en doen brede ervaring op. Spreekt dit je aan? We zijn altijd op zoek naar uitbreiding met goede front-end developers.