Zomerverrassing

Ieder normaal jaar luiden we de zomerperiode in door met zijn allen iets leuks te gaan doen, meestal iets actiefs (op de step, in de kano, …) gevolgd door een gezellig hapje en drankje. Maar dit is geen gewoon jaar, verre van zelfs, en daarom dit jaar helaas dan ook geen zomeractiviteit.

Maar we wilden niet zonder iets te doen de zomermaanden ingaan. Dus hebben we een leuke attentie samengesteld en zijn we bij iedereen langs gegaan. Even bijpraten, op afstand uiteraard, kop koffie erbij. En afgesproken om, als de omstandigheden het toelaten, na de zomer weer eens met zijn allen bij elkaar te komen.

Wat zal de tweede helft van dit jaar ons brengen? Hebben we het ergste gehad en gaan we op alle fronten weer betere tijden tegemoet? Of gaat het voorschot dat velen daar op lijken te nemen toch weer roet in het eten gooien, en zijn nieuwe ‘vervelende’ maatregelen nodig? Wie het weet mag het zeggen. Laten we in ieder geval individueel zo goed mogelijk ons steentje bijdragen door ons aan de basisregels te houden. Een fijne zomerperiode allemaal!