Zomerborrel Down Under

Down Under inSystems

Het was weer eens tijd voor een van onze gezellige bedrijfsuitjes, en traditioneel is een daarvan het inluiden van de zomerperiode. Ondanks de nog niet echt zomerse weersomstandigheden, verzamelden we ons eind van de middag bij Down Under in Nieuwegein om met een aantal collega’s gezellig een “hapje te gaan drinken”.

Nieuwe collega’s

We hebben er de eerste helft van het jaar met zijn allen weer hard aan getrokken. Hoewel we merkten dat de marktomstandigheden toch wel wat minder waren dan we de afgelopen jaren gewend waren, hebben we het met elkaar toch weer goed gedaan. En zoiets moet je vieren.Down Under inSystems
We begonnen met een gezellige borrel, waar we konden genieten van alle activiteit die plaatsvond op het meer. In een ontspannen sfeer was het lekker bijkletsen. Aangezien we ook weer een aantal nieuwe collega’s hebben mogen verwelkomen was het een mooie gelegenheid om die ook wat beter te leren kennen.

Citytrip naar Valencia

Met een lege maag naar huis is niet prettig, dus hebben we de borrel afgesloten met een lekker hapje eten bij Down Under. Het was absoluut een gezellige bijeenkomst, even de tijd nemen om samen te ontspannen, te lachen, de banden binnen het team te versterken en de zomerperiode in te luiden. Natuurlijk is dit niet ons laatste uitje dit jaar, met als klapper de geplande reis naar Valencia begin november!