We gaan weer op reis

inSystems op reis

Regelmatig leuke dingen met elkaar doen was, is en blijft belangrijk … en dat doen we dan ook bij inSystems. Eén van de tradities die we in ere houden is een weekendje weg naar een leuke stad, ergens in Nederland of daarbuiten. En ook voor dit jaar staat een leuke citytrip in de steigers.

Bestemming nog even geheim

Mei vorig jaar hebben we de corona-schade ingehaald en een heerlijk zonnig weekend vertoefd in Sevilla. Welke bestemming het dit jaar wordt is bekend, maar houden we nog even geheim. Nee, het wordt geen verre reis naar een ander continent, dus laat je niet misleiden door de stickers op de koffer in bovenstaande afbeelding ;-) Het kan wel een gezellige stad in Nederland zijn, maar ook zo maar weer een leuke bestemming ergens in Europa.
We vertrekken dit jaar op zaterdag 30 september en komen maandag 2 oktober, aan het eind van de dag weer terug. Ongetwijfeld worden het weer 3 gezellige dagen.

Nieuwe collega’s welkom

Zin om mee te gaan? En ben jij een Oracle, Java of OutSystems developer? We maken graag plek voor je … kom werken bij inSystems!