Start Wim Blom (senior Oracle DBA)

Quobell team

Vrijdag 1 mei is Wim Blom gestart bij inSystems. Wim is een zeer ervaren Oracle DBA die gedurende zijn langdurig dienstverband bij VanderLet (in 2012 overgenomen door Provide) een groot aantal uiteenlopende opdrachten heeft uitgevoerd voor vele verschillende klanten.

Database en WebLogic Server

Wim is een teamspeler met een brede technische kennis. Door de jaren heen heeft hij zicht tot Oracle specialist ontwikkeld en zich vooral toegelegd op de technische aspecten van de database producten, zoals RAC, Dataguard, RMAN en Grid Control. Daarnaast heeft hij ervaring met het beheer van Oracle Fusiion Middleware, en de Oracle WebLogic Server in het bijzonder. Deze kennis en ervaring heeft hij toegepast binnen zijn recente opdrachten voor het uitvoeren van projecten, remote en onsite database beheer.

Insystems Wim BlomBij VanderLet was Wim verantwoordelijk voor het onderhouden van het Oracle partnership. Hij was daarbij ook verantwoordelijk voor het opstellen van offertes met betrekking tot Oracle producten en bijbehorende activiteiten.

We zijn blij met de overstap van Wim en heten hem van harte welkom bij inSystems; een uitstekende versterking van ons team van Oracle Database en Fusion Middleware beheerders.

Wim op LinkedIn

Oracle Database en Fusion Middleware dienstverlening inSystems