Start Ruud Koomen (Oracle developer)

inSystems

En weer verwelkomen we een nieuwe collega (en oud-bekende) bij inSystems … Ruud Koomen. Ruud is een ervaren programmeur met ervaring in meerdere omgevingen en talen waaronder Oracle, Delphi en Java/J2EE. In 2007 heeft hij gekozen zich verder te gaan specialiseren in de Oracle technologie. Daarbij heeft hij onder andere de Oracle Certified Professional (PL/SQL Advanced) Certificering behaald.

Complexe uitdagingen

Ruud is een technisch vaardige en gedreven ontwikkelaar die kwaliteit van software hoog in het vaandel heeft. Ruud Koomen terug bij inSystemsHij kan zich in korte tijd in complexe applicaties en materie inwerken en is een sympathieke persoon die goed communiceert. Hij kan zowel in teamverband als in zelfstandige opdrachten werken.

Oude bekende

Ruud is een oud-bekende van inSystems, of beter, van Quobell. Hij is namelijk eerder in dienst geweest, en wel van 2007 tot en met 2012. Destijds heeft Ruud Quobell verruild voor een werkgever buiten de consultancy. Nu, een goede 10 jaar verder, is Ruud weer helemaal klaar voor het bedienen van onze klanten en opdrachtgevers.

Meer informatie

Ruud op LinkedIn.

De Oracle-dienstverlening van inSystems.