Start Paul Reuvers (OutSystems developer)

Nieuwe speler inSystems

1 maart jl. is Paul Reuvers, gecertificeerd OutSystems developer, gestart bij inSystems. Paul is bij Atos opgeleid tot OutSystems developer waar hij reeds de nodige ervaring heeft opgedaan met dit low-code platform, zowel in de frontend als in de backend. Paul heeft eveneens ervaring met Thinkwise en is gecertificeerd (PSM-I) Scrum Master.

Applicatiebeheer achtergrond

Voordat Paul zich specialiseerde als low-code ontwikkelaar was hij technisch applicatie beheerder. In deze rol was hij zowel verantwoordelijk voor het stabiel laten draaien van applicaties als voor het in productie brengen / upgraden van applicaties. Deze achtergrond maakt Paul ook uitermate geschikt om een bijdrage te leveren aan een DevOps-team.

Waardevol teamlid

Paul is communicatief zeer vaardig en pakt nieuwe zaken snel op. Hij doet het goed in teams maar kan ook zelfstandig werken. Andere eigenschappen die Paul kenmerken zijn o.a. leergierig, creatief, nauwkeurig, flexibel, klantgericht en stressbestendig. Meer informatie over Paul is uiteraard te vinden op zijn LinkedIn-profiel.

Lees hier meer over de OutSystems-dienstverlening van inSystems.