Start Monique van Alphen (Oracle developer)

inSystems

Binnenkort verwelkomen we weer een nieuwe collega bij inSystems … Monique van Alphen. Monique is een ervaren Oracle developer die ervaring heeft met een groot aantal Oracle development tools. De nadruk van haar ervaring ligt bij de Oracle database, Oracle PL/SQL en SQL.

Monique is gedreven in haar vakgebied en heeft kwaliteit hoog in het vaandel staan. Ze haalt veel energie uit haar werk wanneer ze samen met haar ‘klant’ kan schakelen over problemen en vooral over de bijbehorende oplossingen, haar tanden kan zetten in complexe issues, alsmede uit nieuwe kennis en technieken.

Ruime Oracle ervaring

In de IT gestart als tester bij MN, heeft Monique vervolgens vele jaren gewerkt in het Oracle-team bij MN.inSystems Monique van Alphen Dit heeft haar ruime ervaring opgeleverd met software development gebruikmakend van de ‘classic’ Oracle development stack waaronder ook nog Oracle Designer en Forms.
Uitstapjes heeft Monique gemaakt naar Oracle ADF en het low-code ontwikkelplatform OutSystems, maar haar hart blijkt toch bij Oracle te liggen. Mede om deze reden heeft ze, na een korte tussenstap bij OIS, besloten bij inSystems als Oracle developer aan de slag te gaan.

Communicatief vaardig

Als consultant zijn de communicatieve vaardigheden zeker zo belangrijk als de inhoudelijke kennis en ervaring. En dat zit wel goed bij Monique. Enthousiast en open, daarbij opgeteld een grote inzet en betrokkenheid, maakt dat Monique een meerwaarde oplevert voor elk team waarin zij participeert.

Meer informatie

Monique op LinkedIn-profiel.

De Oracle-dienstverlening van inSystems.