Start Mhammad Al Abdullah (OutSystems developer)

Voetbaltafel inSystems

Binnenkort verwelkomen we weer een nieuwe collega bij inSystems … Mhammad “Mo” Al Abdullah. Voor, tijdens en na zijn opleiding is Mhammad actief geweest als IT-consultant en webdeveloper in Syrië. Vanwege de oorlog is hij naar Nederland gevlucht en heeft hij vanwege zijn IT-development achtergrond de kans gekregen als OutSystems developer te starten, waarmee hij sinds 2017 aan de slag is.

Gecertificeerd OutSystems developer

Mhammad heeft bij verschillende organisaties OutSystems opdrachten uitgevoerd. Daarnaast heeft hij ruime aandacht besteed aan zijn verdere ontwikkeling, inSystems Mhammad OutSystemsmet een reeks certificeringen als resultaat op development, architectuur en security vlak.

Communicatief vaardige developer

Mhammad is een communicatief vaardige developer. Hij beheerst het Nederlands goed (B2-niveau) en kan derhalve uitstekend meedraaien op plaatsen waar Nederlands de voertaal is. Hetzelfde geldt voor omgevingen waar Engels de voertaal is. Hij doet het goed in teams maar kan ook zelfstandig werken. Andere kernwoorden die Mhammad omschrijving zijn o.a. leergierig, sociaal, nauwkeurig, doorzetter en flexibel.

Mhammad op LinkedIn
inSystems & OutSystems