Start Menno Hoogsteen (OutSystems developer)

inSystems

Per 1 januari is Menno Hoogsteen gestart bij inSystems. Menno heeft zich vanuit zijn ruime ervaring met de technologie van Oracle verder gespecialiseerd in Rapid Application Development (RAD) en low-code, met de focus thans volledig op het OutSystems platform.

Mendix & OutSystems

Menno is een gedreven ontwikkelaar en specialist in meerdere omgevingen. Zijn ervaring ligt onder andere op het vlak van Oracle PL/SQL, SQL, Mendix en Outsystems.
Daarnaast heeft Menno kennis opgedaan op het gebied van HTML, CSS en Javascript. Met een gedegen Oracle achtergrond is Menno sinds 2010 actief (betrokken gebleven) op het vlak van Rapid Application Development. Gestart als Mendix engineer, is Menno de laatste jaren op verschillende trajecten actief geweest als OutSystems ontwikkelaar.

Menno is in staat zich snel in te werken in een nieuwe omgeving, waarbij hij direct gericht is op het behalen van concrete resultaten. Het begrip van de bedrijfsprocessen vindt hij hierbij van cruciaal belang, omdat de techniek niet op zichzelf staat. De communicatie naar de (interne) klant speelt hierbij ook een belangrijke rol.

Menno op LinkedIn

OutSystems & inSystems