Start Marcel Lambrechts (senior Oracle DBA)

Quobell Oracle Java OutSystems

Per 1 augustus komt Marcel Lambrechts het DBA team van inSystems versterken. Marcel is een zeer ervaren database consultant en onderbouwt dat met zijn Oracle Certified Master certificering. Zijn ruime en brede ervaring met het Oracle platform in combinatie met goede communicatieve vaardigheden maken hem een uitstekende database consultant die u als klant daadkrachtig helpt uw Oracle platform op orde te krijgen en te houden.

Brede ervaring

Marcel is ervaren Oracle database en grid/cluster specialist, die zowel binnen project- als beheer organisaties diverse rollen vervuld heeft. Naast zijn rol als senior (project) DBA, het implementeren van hoog beschikbare (HA) Oracle omgevingen en implementeren van Oracle engineered systems (ODA & Exadata) heeft hij ook de nodige ervaring met het schrijven en verbeteren van PL/SQL applicaties. Door zijn affiniteit met programmeren is hij in staat om snel scripts en applicaties in talen als Java en shell scripts te schrijven.

Database migraties & upgrades

Bij een verscheidenheid aan opdrachtgevers heeft Marcel frequent database migraties en upgrades uitgevoerd. Zijn brede ICT achtergrond komt vaak van pas bij het analyseren en oplossen van problemen, vooral wanneer de oorzaak van een probleem binnen een organisatorisch grijs gebied ligt. Hij heeft een servicegerichte instelling, werkt gestructureerd, heeft een groot doorzettingsvermogen en verdiept zich graag in nieuwe technologieën. Zelfstandig of in teamverband werken gaat hem beide prima af, en kennisdeling met collega’s heeft hij hoog in het vaandel staan.

Oracle Certified Master

Marcel is trots op het behalen van mijn Oracle Certified Master (OCM) certificaat in 2015. En terecht, het is een uitdagend traject dat wordt afgesloten met een pittig examen dat door en bij Oracle zelf wordt afgenomen.

Marcel op LinkedIn

Database & Middleware administration