Start Leendert Brethouwer (Oracle developer)

inSystems

Binnenkort verwelkomen we opnieuw een ervaren Oracle developer … Leendert Brethouwer. Leendert is een ‘oud-bekende’ van inSystems en gespecialiseerd in het realiseren en onderhouden van applicaties gebruikmakend van de Oracle database en PL/SQL. Al sinds 1998 voert Leendert opdrachten uit gebruikmakend van de Oracle development stack.

Ruime Oracle ervaring

Leendert heeft mede door zijn ervaring in de detachering kennisgemaakt met diverse branches als verzekeringen, HR producten, vastgoed, vliegtuigbouw en lease.
Leendert BrethouwerNaast zijn ervaring met de Oracle development stack heeft Leendert ruime ervaring met datastromen en het beschikbaar stellen van informatie aan zowel interne gebruikers van een organisatie als aan externe gebruikers. Aansluitend op deze expertise heeft hij tevens ruime ervaring met BI, de informatie voorziening voor management en analyse & advies.

Communicatief vaardig

Als consultant zijn de communicatieve vaardigheden zeker zo belangrijk als de inhoudelijke kennis en ervaring. En dat zit helemaal goed bij Leendert. Als je daar zijn enthousiasme en inzet bij optelt, heeft Leendert snel meerwaarde voor het team waarin hij werkt.

Meer informatie over Leendert is te vinden op zijn LinkedIn-profiel.

Lees hier meer over de Oracle-dienstverlening van inSystems.