Start Hans Zeilmaker (Oracle developer)

inSystems

Wij zijn blij dat Hans Zeilmaker, een ervaren Oracle APEX en PL/SQL developer, besloten heeft zich bij inSystems aan te sluiten en zijn arbeidsovereenkomst heeft getekend. Hans, die 1 februari as. bij ons begint, heeft ruim 20 jaar ervaring met software ontwikkeling gebruikmakend van Oracle, naast ervaring met andere omgevingen. Hij mag met recht een senior Oracle developer genoemd worden dus.

Brede ervaring

Het grootste deel van zijn ervaring met Oracle heeft Hans opgedaan bij Prometheus Informatics. Daar omvatte zijn rol als Oracle software developer veel meer dan het ontwikkelen van software alleen. Oracle Hans Zeilmaker inSystemsDenk aan betrokkenheid bij de architectuur en ontwerpen, coaching, testen en het verzorgen van opleidingen. Een brede ervaring dus.

In de loop der tijd heeft Hans, naast zijn werkzaamheden als Oracle developer, er steeds meer leidinggevende taken bijgekregen. Zo heeft hij als ‘meewerkend voorman’ de rollen van teamleider en uiteindelijk software development manager vervuld.

Plezier in je werk

Hans is sociaal, gemotiveerd en een teamspeler pur sang, al kan hij daarnaast prima zelfstandig werken. Humor vindt hij erg belangrijk, vooral op de werkvloer.

Meer informatie

Hans op LinkedIn.
De Oracle-dienstverlening van inSystems.