Start Ebert Zeilstra (Oracle/Java ontwikkelaar)

inSystems

Per 1 augustus is Ebert Zeilstra gestart bij inSystems. Ebert is een ervaren Oracle ontwikkelaar die zich de afgelopen jaren ook is gaan richten op Java. Zijn doelstelling is om vanuit zijn gedegen Oracle-achtergrond en zijn reeds opgedane ervaring met Java zich verder te ontwikkelen tot senior Java developer.

Oracle achtergrond

Ebert is een ontwikkelaar die al sinds 1996 is begonnen in het vak. Hij heeft met verschillende ontwikkeltools en in verschillende omgevingen gewerkt. Hij heeft ervaring met een groot aantal ontwikkeltalen en –omgevingen. Sinds 2001 richt hij zich voornamelijk op Oracle waarin hij een ruime ervaring heeft opgebouwd met onder andere de Oracle database, PL/SQL, Oracle Forms en Designer.

Java

Vanaf 2011 heeft Ebert Java toegevoegd aan zijn kennis en ervaring, en frequent in gecombineerde Java/Oracle omgevingen gewerkt. Hij heeft hierdoor al enkele jaren concrete ervaring opgedaan met het programmeren in Java, alsmede met een aantal gangbare tools en frameworks die gebruikt worden bij Java-development, waaronder Eclipse, Ant, Jenkins, Jira en Spring.

Programmeren

Ebert heeft met programmeren van zijn passie zijn werk kunnen maken. Hij haalt veel plezier uit het oplossen van moeilijke problemen en het ontwikkelen van nieuwe programmatuur. Kenmerkend voor hem zijn zijn doorzettingsvermogen, zijn hoge mate van nauwkeurig werken en het in hectische situaties kunnen bewaren van de rust.

Ebert op LinkedIn

Java dienstverlening inSystems

Oracle dienstverlening inSystems