Start Bartèl Kappers (Oracle developer)

inSystems Oracle

Binnenkort start Bartèl Kappers bij inSystems, en daarmee breiden wij ons Oracle development team opnieuw uit met een goede en enthousiaste Oracle developer. Bartèl is een Oracle developer, gespecialiseerd in het realiseren en onderhouden van applicaties gebruikmakend van Oracle technologie, waarbij de nadruk van haar ervaring ligt bij SQL en PL/SQL.

Oracle development stack

Sinds 2016 heeft Bartèl hoofdzakelijk opdrachten uitgevoerd als PL/SQL developer. Haar werkzaamheden omvatten het ontwikkelen, onderhouden en upgrades uitvoeren van applicaties, analyse en ontwerp van gewenste functionaliteit, testen van de op te leveren wijzigingen, alsmede documenteren.inSystems Bartèl Kappers Oracle
Naast haar ervaring met Oracle PL/SQL heeft Bartèl tevens ervaring opgedaan met Oracle development tools als Forms, Designer (inclusief HeadStart), Reports en APEX. Deze brede Oracle-ervaring gecombineerd met haar uitstekende communicatieve vaardigheden maken Bartèl een aanwinst voor ieder (scrum)team.

Kennisdeling

Bartèl is gedreven en leergierig, en gaat graag nieuwe uitdagingen aan. Ze staat altijd klaar om te helpen, en haalt voldoening uit het correct uitvoeren van opdrachten.
Ze is analytisch ingesteld en goed in zelfstandig en gestructureerd werken.
Kennis en ideeën uitwisselen met collega’s ziet zij als een belangrijk onderdeel van haar werkproces.

Meer informatie over Bartèl is uiteraard te vinden op haar LinkedIn-profiel.

Oracle-dienstverlening inSystems