Sponsor APEX World 2024

APEX World 2024

De 14e editie van APEX World vindt plaats op 21 en 22 maart 2024 én op een nieuwe locatie, namelijk De Eenhoorn in Amersfoort. inSystems is een van de sponsoren van dit interessante event, wat past bij het feit dat wij al meer dan 28 jaar actief zijn met dienstverlening op het vlak van software development met Oracle en dat wij een van de officiële partners zijn van de nl.OUG.

APEX World & AI

Overal om ons heen zien we de opkomst van kunstmatige intelligentie, die niet alleen invloed zal hebben op de manier waarop we onze toepassingen ontwikkelen, maar ook op de toepassingen zelf.inSystems APEX World Een aantal van de sessies tijdens APEX World zal dit thema dan ook verkennen.

Naast keynotes van Marc Sewtz, Hilary Farrell en Menno Hoogendijk, en een breed scala aan parallelle sessies tijdens beide dagen, staan er ook dit jaar weer Customer Cases, Deep dive sessies en hands-on sessies op de agenda. Uiteraard zijn er ook sessies van het NL Oracle APEX Team en tal van andere interessante sprekers.

Programma APEX World

Het volledige programma van APEX World is inmiddels rond. Meer informatie over APEX World 2024 is te vinden op de website van de nl.OUG. Via de site zijn uiteraard ook de kaarten te bestellen voor dit event.

Locatie

De locatie is dit jaar voor het eerst De Eenhoorn in Amersfoort. De Eenhoorn Amersfoort is extreem goed bereikbaar met het OV; gelegen op 80 voetstappen vanaf Amersfoort CS.

Lees hier meer over de Oracle dienstverlening van inSystems.

APEX World 2024 sponsors