Partnership met de nlOUG

inSystems partnership

Oracle is vanaf onze start in 1996 een belangrijk onderdeel geweest van onze dienstverlening. De nadruk ligt hierbij op het ontwikkelen en onderhouden van software applicaties. ‘Vroeger’ omvatte dit de volledige Oracle development stack, waaronder ‘oude bekenden’ als Designer, Forms en Reports. Thans betreft het voornamelijk Oracle PL/SQL en Oracle Application Express (kortweg Oracle APEX).

Partnership nlOUG

Naast ons doorlopende partnership met Oracle zelf zijn wij ook officieel partner van de Nederlandse Oracle User Group, de nlOUG. Dit is een Oracle Gebruikersvereniging van in het Nederlands taalgebied gevestigde Oracle gebruikers.inSystems nlOUG Oracle De nlOUG is onafhankelijk van Oracle en streeft de volgende doelen na:

  • Het bevorderen van een effectief en efficiënt gebruik van de Oracle producten door uitwisseling van informatie tussen de leden onderling en tussen nlOUG en Oracle.
  • Het kenbaar maken aan Oracle van wensen van onze leden ten aanzien van het wijzigen of toevoegen van gebruiksmogelijkheden van Oracle producten.

Meer informatie

Lees de 2023 herfsteditie van de nl.OUG Visie.
De Oracle dienstverlening van inSystems.
Website van de nl.OUG.