Partners in het zonnetje

inSystems partners in het zonnetje

Niets zo leuk om de medewerkers af en toe te verrassen, en dat doen we dan ook met plezier bij inSystems. Zo gaan we regelmatig even langs bij onze medewerkers, al dan niet vooraf aangekondigd, om door middel van een leuke attentie onze waardering uit te spreken. In eerdere nieuwsberichten zijn verschillende voorbeelden hiervan te vinden.

Hart onder de riem

Juist in deze bijzondere tijden, waarin de meesten thuis werken en minder contact hebben met hun collega’s, is het extra leuk om iedereen weer even een hart onder de riem te kunnen steken. De frequentie van onze bezoekjes is de afgelopen twee jaar dan ook flink opgeschroefd.

Om niet al te voorspelbaar te worden, hebben we deze keer iets anders bedacht. Niet de medewerkers werden verrast, maar hun partners.Cadeaukaart Dit jaar voor de tweede keer op rij geen kerst- of nieuwjaardiner waarvoor we ze kunnen uitnodigen. En grote kans dat ze in het zelfde schuitje zitten, ook thuis aan het werk zijn met alle beperkingen en aanpassingen van dien.

Tijd dus om de partners van onze medewerkers ’n keer in het zonnetje te zetten. En gewaardeerd werd het zeker, wat blijkt uit de leuke reacties die we hierop hebben ontvangen.