1. inSystems richt vizier op Rapid Application Development

  Quobell

  Sneller, beter en goedkoper ontwikkelen van applicaties. dat is wat we willen. Rapid Application Development, ondersteund met de juiste tools en in combinatie met een agile werkwijze, is een uitstekende mogelijkheid dit te bereiken. Toepassing hiervan maakt het mogelijk om sneller, visueler en persoonlijker applicaties te ontwikkelen.

  Lees meer »
 2. OutSystems NextStep Benelux 2016

  OutSystems heeft de registratie van NextStep Benelux 2016 geopend. NextStep vindt dit jaar plaats op 12 oktober in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van low-code programmeren en de wijze waarop dit de digitale transformatie kan versnellen? Registreer u dan voor dit event!

  Lees meer »
 3. Start Marcel Lambrechts (senior Oracle DBA)

  Quobell Oracle Java OutSystems

  Het DBA team van Insystems is uitgebreid met Marcel Lambrechts, een zeer ervaren database consultant en Oracle Certified Master. De ervaring met het Oracle platform die Marcel meebrengt vormt een uitstekende aanvulling van ons database & middleware administration team.

  Lees meer »
 4. Partnership OutSystems

  Quobell rapid

  Met ingang van medio 2016 mag Insystems zich officieel partner noemen van OutSystems. Met de groeiende belangstelling voor Rapid Application Development (RAD) heeft Insystems zich georiënteerd op de markt voor tools die deze methode ondersteunt en daarbij is voor ons als meest passend het OutSystems Platform naar voren gekomen.

  Lees meer »