1. Midlance, medium-lance, 70/30 model, fitlance, …

  Midlance medium-lance

  Er zijn meerdere regelingen die in de kern op hetzelfde neerkomen … een vast dienstverband met een gegarandeerd basissalaris plus een aantrekkelijke bonusregeling. Is deze regeling dan overal hetzelfde? Nee, eigenlijk nooit. Iedere organisatie geeft er een eigen unieke invulling aan, en sommigen ook een merknaam waarvan Midlance® er een is.

  Lees meer »
 2. Medium-lance website vernieuwd

  medium-lance midlance

  Begin april is de geheel vernieuwde medium-lance website live gegaan. Medium-lance, een soort beloningsregeling die vergelijkbaar is met de merknaam Midlance, combineert de arbeidsvoorwaarden
  van een vast dienstverband met verschillende voordelen die je als ZZP’er hebt.

  Lees meer »
 3. Start Herman Mol (Oracle developer)

  inSystems Oracle

  Binnenkort start Herman Mol bij inSystems. Herman is een senior Oracle developer, gespecialiseerd in het realiseren van applicaties gebruikmakend van de Oracle database en PL/SQL. Al sinds 1995 is hij als software developer met Oracle aan de slag.

  Lees meer »
 4. We gaan weer op reis

  inSystems op reis

  Regelmatig leuke dingen met elkaar doen was, is en blijft belangrijk … en dat doen we dan ook bij inSystems. Een van de tradities die we in ere houden is een weekendje weg naar een leuke stad, ergens in Nederland of daarbuiten. En ook voor dit jaar staat een leuke citytrip in de steigers.

  Lees meer »