1. inSystems de zomer in

  Bij inSystems is het traditie om de zomerperiode op gezellige wijze in te luiden met een sportief en bovenal gezellig uitje. Dit keer speelde zich alles af in en rond het mooie Maximapark in Leidsche Rijn Utrecht.

  Lees meer »
 2. Start Bo Hogeboom (Oracle developer)

  Quobell Oracle Java OutSystems

  Het Oracle development team van inSystems is uitgebreid met Bo Hogeboom, een ervaren Oracle developer wiens loopbaan zich voor een groot deel heeft afgespeeld rond het (om)scholen van mensen in het vak van software developer.

  Lees meer »
 3. Start André de Nijs (Microsoft .NET developer)

  inSystems

  André de Nijs heeft zich aangesloten bij het .NET team van inSystems. Hij is een ervaren developer die sinds 2005 werkt met Microsoft .NET. Kenmerkend voor hem is dat hij pas tevreden is als zijn opdrachtgever dat ook is, en gaat als het even kan nog een stapje verder. Dit uiteraard zonder de gestelde uitgangspunten uit het oog te verliezen.

  Lees meer »
 4. Stedentrip weer gepland

  inSystems stedentrip 2019

  Uitdagende opdrachten, jezelf voortdurend verder ontwikkelen … en tijd voor gezelligheid, een belangrijk kenmerk van inSystems. Ook voor dit najaar hebben we weer een leuke trip naar een gezellige stad in Europa in de planning staan.

  Lees meer »