1. “Midlancen” als Oracle, Java & OutSystems developer

  Midlance medium-lance

  Uitdagende opdrachten uitvoeren als Oracle, Java of OutSystems developer kan in dienstverband of als ZZP’er. De verdiensten lopen behoorlijk uiteen. Daarom bieden meerdere IT organisaties waaronder inSystems Medium-lance als tussenvorm aan. Bereken hier wat je als medium-lancer kunt verdienen.

  Lees meer »
 2. Start Oscar Riezebos (Oracle developer)

  inSystems

  Binnenkort mogen we Oscar Riezebos verwelkomen bij inSystems. Oscar is een ervaren Oracle consultant die, na al eerder in de consultancy werkzaam te zijn geweest, ervoor kiest wederom in de IT-dienstverlening aan de slag te gaan.

  Lees meer »
 3. inSystems goes karting

  InSystems goes karting

  Belangrijk om regelmatig tijd te maken voor andere zaken dan werk. Bij inSystems zijn er gelukkig voldoende initiatieven vanuit het personeel. Dit keer was het plan geopperd om te gaan karten. De belangstelling bleek groot, niet alleen voor actieve deelname op de kartbaan zelf maar ook om te komen supporteren langs de lijn.

  Lees meer »
 4. Bestemming citytrip bekend

  inSystems naar Praag

  Geheel in de traditie bij inSystems om regelmatig met elkaar leuke dingen te ondernemen, hebben we ook voor dit jaar een leuke citytrip in de steigers staan. De bestemming hielden we nog even geheim, maar hebben we ondertussen bekend gemaakt. Het laatste weekend van september gaan we met zijn allen naar Praag.

  Lees meer »