1. inSystems @ Leeuwarden

  Friesland Leeuwarden

  In oktober zijn we met inSystems afgereisd naar Leeuwarden, dit jaar de culturele hoofdstad van Europa. Op het programma stonden, naast veel gezelligheid, een tocht per praam door de grachten en singels, een misdadig leuk spel in de binnenstad van Leeuwarden en een bezoek aan het House of Horror van Hans Klok.

  Lees meer »
 2. OutSystems 11 beschikbaar

  OutSystems

  Een kleine 2 jaar na de introductie van OutSystems 10 is versie 11 van het low-code platform OutSystems beschikbaar. En het belooft wederom een enorme stap voorwaarts te zijn in de productiviteit voor het op topsnelheid ontwikkelen en deployen van zowel web als mobile apps.

  Lees meer »
 3. Deelname aan de Oracle Solar Advisory Board

  Advisory board

  Op verzoek van Oracle neemt inSystems deel aan de “Oracle Solar Advisory Board”. inSystems is hierbij vertegenwoordigd door Menno Hoogsteen, niet alleen vanwege zijn Oracle development achtergrond maar zeker ook vanwege de ervaring die hij meebrengt als ervaren OutSystems developer.

  Lees meer »
 4. Start Eva Greiner (Java developer)

  Quobell Oracle Java dienstverlening

  Deze zomer is Eva Greiner gestart bij inSystems. Eva is een analytisch en communicatief ingestelde Java developer die in 2012 is gestart in de ICT. Begonnen , eerst aan de functionele kant en 1 jaar later aan de technische kant als Java developer bij bol.com.

  Lees meer »