1. OutSystems NextStep Benelux 2016

  OutSystems heeft de registratie van NextStep Benelux 2016 geopend. NextStep vindt dit jaar plaats op 12 oktober in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van low-code programmeren en de wijze waarop dit de digitale transformatie kan versnellen? Registreer u dan voor dit event!

  Lees meer »
 2. Start Marcel Lambrechts (senior Oracle DBA)

  Quobell Oracle Java OutSystems

  Het DBA team van Insystems is uitgebreid met Marcel Lambrechts, een zeer ervaren database consultant en Oracle Certified Master. De ervaring met het Oracle platform die Marcel meebrengt vormt een uitstekende aanvulling van ons database & middleware administration team.

  Lees meer »
 3. Partnership OutSystems

  Quobell rapid

  Met ingang van medio 2016 mag Insystems zich officieel partner noemen van OutSystems. Met de groeiende belangstelling voor Rapid Application Development (RAD) heeft Insystems zich georiënteerd op de markt voor tools die deze methode ondersteunt en daarbij is voor ons als meest passend het OutSystems Platform naar voren gekomen.

  Lees meer »
 4. Start Ebert Zeilstra (Oracle/Java ontwikkelaar)

  inSystems

  Per augustus is Ebert Zeilstra gestart bij Insystems. Ebert is een ervaren Oracle ontwikkelaar die zich de afgelopen jaren ook is gaan richten op Java. Zijn doelstelling is om vanuit zijn gedegen Oracle-achtergrond en zijn reeds opgedane ervaring met Java zich verder te ontwikkelen tot senior Java developer.

  Lees meer »