1. inSystems viert nieuwjaarsdiner

  diner

  Afgelopen vrijdagavond, 18 januari, heeft inSystems het nieuwe jaar ingeluid met een gezellig en smakelijk diner voor alle medewerkers en partners. Het diner vond plaats in het sfeervolle restaurant ’t Wapen van Bunnik, waar we hebben genoten van een heerlijk samengesteld keuzemenu.

  Lees meer »
 2. Start Hans Zeilmaker (Oracle developer)

  inSystems

  Wij zijn blij dat Hans Zeilmaker, een ervaren Oracle APEX en PL/SQL developer, zich aansluit bij inSystems. Hans start 1 februari 2024 bij ons en heeft ruim 20 jaar ervaring met software ontwikkeling gebruikmakend van Oracle, naast ervaring met andere omgevingen.

  Lees meer »
 3. Start Mhammad Al Abdullah (OutSystems developer)

  Voetbaltafel inSystems

  Binnenkort verwelkomen we Mhammad “Mo” Al Abdullah. Mhammad is in Syrië actief geweest als IT-consultant en webdeveloper, maar vanwege de oorlog naar Nederland gevlucht. Hier heeft hij vanwege zijn IT-development achtergrond de kans gekregen als OutSystems developer te starten, waarmee hij sinds 2017 aan de slag is.

  Lees meer »
 4. Kies je kerstcadeau

  inSystems Kerst cadeaus

  Leuke tradities zijn er om in ere te houden, en het laten uitzoeken van een leuk kerstcadeau is daar ondertussen eentje van bij inSystems. Dus geen standaard kerstpakket of een voor-iedereen-hetzelfde cadeau, nee, alle medewerkers hebben ook dit jaar weer kunnen kiezen uit een behoorlijke lijst met een verscheidenheid aan cadeaus.

  Lees meer »