OutSystems NextStep Benelux 2017

OutSystems NextStep Benelux 2017

Time to be inspired, time to transform, time to accelerate

10 oktober as. organiseert OutSystems, aanbieder van het gelijknamige enterprise Rapid Application Delivery (RAD) platform, wederom het inspirerende event NextStep Benelux. NextStep wordt ieder jaar georganiseerd en is hét evenement voor CIO’s en IT-professionals die meer willen weten over de mogelijkheden van low-code programmeren en de wijze waarop dit de digitale transformatie kan versnellen.

Inspirerend programma

NextStep Benelux 2017 vindt plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Middels een verscheidenheid aan presentaties, georganiseerd in een drietal op maat gesneden tracks, is zeer veel informatie te verkrijgen over het low-code platform OutSystem en de wijze waarop gebruikers van dit platform invulling geven aan de ondersteuning van hun bedrijfsvoering.Humanoid Pepper

Mis NextStep niet

Met de op de website van het event aangekondigde lineup is het absoluut een event dat u niet mag missen. Om een tipje van de sluier op te lichten:

“Inspirational astronauts (yes, real ones) and a Formula race car driver. Industry analysts, visionary product demos, roadmap sessions …. We’ll even have a guest appearance from Pepper, the first humanoid robot”

Of zoals aangekondigd … It’s time to be inspired, it’s time to transform, it’s time to accelerate!

» Registreer u hier voor NextStep Benelux!