OutSystems NextStep Benelux 2016

OutSystems, aanbieder van het gelijknamige enterprise Rapid Application Delivery (RAD) platform, heeft de registratie van NextStep Benelux 2016 geopend. NextStep wordt ieder jaar georganiseerd en is hét evenement voor CIO’s en IT-professionals die meer willen weten over de mogelijkheden van low-code programmeren en de wijze waarop dit de digitale transformatie kan versnellen. Dit jaar draait het goedgevulde programma om innovatieve oplossingen, game-changing technologie en opmerkelijke succesverhalen rondom thema’s als mobility (offline mobile apps), UX design en App-integratie.

Presentaties van vooruitstrevende klanten

NextStep Benelux 2016 vindt 12 oktober plaats in het NBC Congrescentrum in Nieuwegein. Bezoekers komen tijdens NextStep Benelux 2016 in aanraking met vooruitstrevende OutSystems-klanten, zoals Frankort & Koning internationale groothandel in fruit en Vervoersmaatschappij Rotterdam – RET.

Mis NextStep niet!

OutSystems verwacht dit jaar extra toeloop vanwege de bijzonder grote marktinteresse in het OutSystems-platform. Vrijwel alle bedrijven in Nederland zijn momenteel bezig met hun digitale transformatie en willen klanten mobiele en responsive webervaringen geven om zich te onderscheiden van de concurrentie. IT-afdelingen zijn daarom op zoek naar nieuwe manieren om de ontwikkeling van applicaties te versnellen en beheer van applicaties te vereenvoudigen. Het RAD-platform van OutSystems helpt de ontwikkeltijd van applicaties terug te brengen van maanden naar weken. Hierdoor is er groeiende interesse in OutSystems, momenteel één van de marktleiders in de Benelux.

inSystems – partner van OutSystems

inSystems is, als partner van OutSystems, dit jaar ook aanwezig op NextStep en we verwelkomen iedereen graag op onze stand. Aanmelden voor NextStep Benelux 2016 kan via onderstaande link. Klik hier voor het complete programma van de dag.

» Registreer u hier voor NextStep Benelux!

Insystems OutSystems NextStep Benelux