OutSystems 11 beschikbaar

OutSystems

Een kleine 2 jaar na de introductie van OutSystems 10 is versie 11 van het low-code platform OutSystems beschikbaar. En het belooft wederom een enorme stap voorwaarts te zijn in de productiviteit voor het op topsnelheid ontwikkelen en deployen van zowel web als mobile apps.

Nieuwe features

Naast een groot aantal algemene verbeteringen liggen de meest in het oog springende vernieuwingen in versie 11 op de volgende gebieden:

 • Snellere App creatie
  Een aantal nieuwe feautures is gericht op het nog sneller kunnen ontwikkelen van apps. Met de nieuwe schermsjablonen, een nieuwe manier om gegevens te vervangen en een nieuw UI-raamwerk, is het opleveren van apps met een moderne look-and-feel nu sneller dan ooit.
 • Flexibele architectuur
  OutSystems 11 stelt u in staat om effectief een volwaardige microservices architectuur te implementeren zonder de verstoring die microservices meestal met zich meebrengen in het ontwikkelingsproces. Een snellere implementatie met containers maakt hier onderdeel van uit.
 • Productiviteit en samenwerking tussen teams
  OutSystems 11 levert wat teams nodig hebben om veilig code aan te maken en te wijzigen, zelfs wanneer hun werk meerdere projecten, groepen en organisaties omvat. Ze kunnen de informatie organiseren die ze nodig hebben om ‘continuous delivery’ te garanderen, ongeacht het aantal mensen dat aan hetzelfde project werkt.
 • Referentie-management verbeterd
  Er zijn meer dan 70 type software wijzigingen onderkend, die geen referentie wijziging forceren. Minder wijzigingen, betekent sneller applicaties uitrollen. Ook naar andere omgevingen.

Op de website van OutSystems vind je meer informatie over de nieuwe features in versie 11.

NextStep Boston

Meer informatie over de introductie van OutSystems 11 door OutSystems CEO Paulo Rosado tijdens het NextStep event in Boston, afgelopen september, is te vinden in de blog post van Mike Hughes.