Oracle Race Data Experience Centre

inSystems Oracle Race Data Experience Centre

Woensdag 15 november is een aantal collega’s van inSystems de strijd aangegaan om de snelste rondetijd op het circuit van Zandvoort. Niet op het echte circuit, maar in het door Oracle ingerichte Race Data Experience Centre.

Oracle Cloud Infrastructure

Na ontvangst door Samara Lalmy en Rene van de Weert op het hoofdkantoor van Oracle in Utrecht kregen we allereerst uitleg over de samenwerking tussen Oracle en Red Bull. In het partnership met Oracle vertrouwt het team van Oracle Red Bull Racing op Oracle Cloud Infrastructure (OCI) om de racestrategie en betrokkenheid van zijn fans te stimuleren.

Circuit van Zandvoort

Na enige uitleg kon iedereen plaatsnemen achter het stuur van een heuse racesimulator en zijn rondjes draaien op het circuit van Zandvoort. Het ging de een wat beter af dan de ander, dus behoorlijke gap’s in de rondetijden. Onze snelste ‘Max Verstappen’ klokte een tijd van 1:16:800 … gefeliciteerd Paul Reuvers!

Terwijl een van de collega’s achter het stuur zat konden de anderen via de pit wall actief kennismaken met de data, analytics en cloudtechnologie van Oracle die leiden tot winnende racestrategieën.

Een geslaagde avond, uiteraard met dank aan Oracle Nederland, en Samara en Rene in het bijzonder, die deze ‘experience’ mogelijk hebben gemaakt.

inSystems Oracle Race Data Experience Centre

Kijk hier voor meer informatie over het Oracle Race Data Experience Centre.