Medium-lance regeling verbeterd

inSystems future

Zekerheid gecombineerd met flexibiliteit, eigen ondernemerschap en een jaarinkomen van meer dan € 100.000 … het kan met de medium-lance regeling van inSystems!

inSystems, een IT-bedrijf gespecialiseerd in Oracle, Java en OutSystems, kent uitstekende arbeidsvoorwaarden. Een prima vast salaris, al dan niet met een variabele component, is vanzelfsprekend. Maar je kunt je ook als medium-lancer bij ons aansluiten. medium-lance inSystemsMet medium-lance, een soort beloningsregeling die vergelijkbaar is met de merknaam midlance®[1], combineer je de voordelen van een vast dienstverband met verschillende voordelen die je als freelancer hebt.

Medium-lance regeling verbeterd

inSystems biedt medium-lance reeds langere tijd aan voor ervaren developers die (nog) niet de overstap naar freelancen willen maken, of die nu ZZP’er zijn en zich juist weer willen aansluiten bij een organisatie. medium-lance inSystemsMet ingang van 1 januari 2023 hebben we op een aantal punten de regeling verbeterd en nog gunstiger gemaakt voor de medium-lancer.

Voorbeelden hiervan zijn een hoger percentage van het persoonlijk resultaat dat je als bonus uitgekeerd krijgt, een snellere uitbetaling van je bonus, een lagere bijdrage aan de algemene kosten van inSystems en een voorschotregeling voor de startende medium-lancer.

Meer weten?

Ben jij een ervaren Oracle, Java of OutSystems developer en medium-lance bij inSystems klinkt wel interessant? Klik dan op onderstaande links voor een

nadere uitleg van onze medium-lance regeling, en
enkele rekenvoorbeelden voor het mogelijke jaarinkomen.

Rechtstreeks contact met ons opnemen is natuurlijk altijd mogelijk!

[1] Midlance® is een geregistreerde merknaam van Redblue IT Professionals

Medium-lance by inSystems