Medium-lance regeling inSystems

inSystems woman on top of mountain

inSystems kent uitstekende primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, en biedt hierin ook de nodige flexibiliteit. Naast een prima vast salaris, al dan niet met een variabele component, kun je je ook als medium-lance consultant aansluiten bij inSystems. Of als je in dienst bent, switchen tussen deze mogelijkheden.
Met medium-lance[1], een soort beloningsregeling die vergelijkbaar is met de merknaam midlance®[2], combineer je de voordelen van een vast dienstverband met verschillende voordelen die je als freelancer hebt.

Medium-lance nieuw?

Nee hoor, deze vorm van dienstverband biedt inSystems al langere tijd. Alleen hanteerden we hiervoor een andere, door meerdere organisaties gebruikte naam die niet (langer) toegestaan bleek, en daarom hebben we gekozen voor de nieuwe naam ‘medium-lance’.

Best of both worlds

Medium-lance houdt het midden tussen een vast dienstverband en ZZP-schap, een zeer interessante middenweg waarbij je voordelen van een vast dienstverband combineert met een stuk eigen ondernemerschap. Flexibele keuze

In de kern ben je als medium-lancer bij inSystems een volwaardig collega. Je participeert, voor zover jij dat wilt natuurlijk, overal in. Je hebt een goed, gegarandeerd vast inkomen met alle sociale voorzieningen die hierbij horen. Je bepaalt verder zelf aan welke regelingen bij inSystems je wenst deel te nemen en van welke voorzieningen je gebruik wilt maken. Bovenop dit alles ontvang je een fors percentage van jouw persoonlijk resultaat.

Flexibiliteit

Onze medium-lance regeling kenmerkt zich door veel vrijheden en keuzemogelijkheden … flexibiliteit gegarandeerd. Meer weten? Kijk dan hier.

[1] Medium-lance op Wikipedia
[2] Midlance® is een geregistreerde merknaam van Redblue IT Professionals