inSystems richt vizier op Rapid Application Development

Quobell

Een van de doelstellingen van nagenoeg iedere (it-)organisatie is het sneller, beter en goedkoper ontwikkelen van applicaties. Rapid Application Development (RAD), ondersteund met de juiste tools en in combinatie met een agile werkwijze, is een uitstekende mogelijkheid dit te bereiken.

Rapid Application Development

RAD geeft de voorkeur aan snelheid en flexibiliteit tegenover een gedetailleerde, ‘up front’ planning. Een belangrijke reden voor de ontwikkeling van deze methode is de evolutie binnen de industrie van softwareontwikkeling. Voor het snel doorvoeren van aanpassingen is de RAD methodiek veel meer geschikt dan zijn voorgangers. Toepassing hiervan maakt het mogelijk om sneller, visueler en persoonlijker applicaties te ontwikkelen. Erg belangrijk, want een snellere time-to-market is de afgelopen jaren alleen maar belangrijker geworden.

OutSystems en Oracle APEX

Op de markt is een grote verscheidenheid aan RAD-tools beschikbaar. inSystems is, als partner van Oracle en OutSystems, gespecialiseerd in Oracle Application Express (APEX) en het OutSystems Platform, maar we sluiten niet uit hier in de toekomst meer platforms aan toe te voegen.
Het OutSystems Platform is een hoogproductief, low-code Platform-as-a-Service (PaaS), bedoeld voor het ontwikkelen en opleveren van enterprise applicaties voor het web en mobiele apparaten, gegenereerd in Java of .Net.. Deze applicaties draaien naar keuze in de cloud, on premise of in gecombineerde (hybride) omgevingen.

Oracle Application Express is een ontwikkelomgeving van Rapid Application Development binnen de Oracle database. Zowel de met APEX gerealiseerde applicaties als de ontwikkelomgeving zelf zijn volledig web-based en kennen een uiterst flexibele User eXperience (UX). Doordat de applicaties geïntegreerd zijn met de Oracle database zijn aspecten als performance en security gewaarborgd.

Consultants gezocht

Ter ondersteuning van de verdere uitbouw van onze dienstverlening is inSystems voortdurend op zoek naar consultants met een gedegen Oracle of Java achtergrond, die geloven in de groeiende belangstelling voor hoogproductieve, low-code development platformen.

Lees hier het volledige artikel (tot eind 2016 online te vinden op de website van ICT/magazine): https://goo.gl/3X561R